Από τη Γη στη Σελήνη (ή μήπως όχι;)! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Fly Me to the Moon»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικές μπλούζες και καπέλα από την «Fly Me to the Moon».

Από τη Γη στη Σελήνη (ή μήπως όχι;)! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Fly Me to the Moon»

Η Κέλι Τζόουνς (Σκάρλετ Γιοχάνσον), παιδί-θαύμα του marketing, έρχεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Κόουλ Ντέιβις (Τσάνινγκ Τέιτουμ). Μπορεί, όμως, να είναι το μυστικό όπλο που χρειάζεται η NASA για να κερδίσει την κούρσα με τους Ρώσους για το ποιος θα προσσεληνωθεί πρώτος. Με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να θεωρεί την αποστολή πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Τζόουνς λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσσελήνωση και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά...

Σκάρλετ Γιοχάνσον και Τσάνινγκ Τέιτουμ, δυο από τους πιο γοητευτικούς σταρ του Χόλιγουντ, συνεργάζονται σε μία ρετρό κομεντί που εμπνέεται από τον Αγώνα του Διαστήματος της δεκαετίας του '60, τον ανταγωνισμό δηλαδή των δύο μεγάλων ψυχροπολεμικών δυνάμεων ΗΠΑ και ΕΣΣΔ, και... ξαναγράφει την ιστορία της επανδρωμένης αποστολής του Apollo 11.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Feelgood δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από ένα πακέτο που περιλαμβάνει συλλεκτικό καπέλο και t-shirt της ταινίας «Fly Me to the Moon». Αφήστε το όνομά σας στα σχόλια του σχετικού ποστ που θα βρείτε στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Fly Me to the Moon» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 11 Ιουλίου από την Feelgood Entertainment.

Το «Εργαστήριο του Δρ. Καλιγκάρι» συνοδεία ζωντανής μουσικής στον Κήπο του ΜεγάρουΟ σινεφίλ Κουέντιν! Κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Κινηματογραφικοί Στοχασμοί» του Κουέντιν Ταραντίνο