Ο κόσμος είναι μία σκηνή! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Joker: Τρέλα για Δυο»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Joker: Τρέλα για Δυο» στο VILLAGE@The Mall Athens.

Ο κόσμος είναι μία σκηνή! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Joker: Τρέλα για Δυο»

Από τον καταξιωμένο σεναριογράφο, σκηνοθέτη και παραγωγό , Τοντ Φίλιπς, έρχεται το «Joker: Τρέλα για Δύο », η πολυαναμενόμενη συνέχεια του βραβευμένου με Όσκαρ «Joker» του 2019, που κέρδισε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office και παρέμεινε η πιο επιτυχημένη «ακατάλληλη» ταινία όλων των εποχών μέχρι πρόσφατα.

Στη νέα ταινία πρωταγωνιστεί ο Χοακίν Φίνιξ, ο οποίος επιστρέφει στον ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ, ως Άρθουρ Φλεκ/Joker, απέναντι στην επίσης βραβευμένη με Όσκαρ, Lady Gaga («Ένα Αστέρι Γεννιέται»). Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι υποψήφιοι για Όσκαρ Μπρένταν Γκλίσον («Τα Πνεύματα του Ινισέριν»), Κάθριν Κίνερ («Τρέξε!», «Καπότε») και η  Ζαζί Μπιτζ.

Το «Joker: Τρέλα για Δύο» βρίσκει τον Άρθουρ Φλεκ έγκλειστο στο ψυχιατρικό άσυλο Arkham, εν αναμονή της δίκης του για τα εγκλήματα που διέπραξε ως Joker. Ενώ παλεύει με τη διχασμένη του προσωπικότητα, ο Άρθουρ όχι μόνο σκοντάφτει πάνω στην πραγματική αγάπη, αλλά ανακαλύπτει και τη μουσική που πάντα έκρυβε μέσα του.

Ο Φίλιπς, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Σκηνοθεσίας, Σεναρίου και Καλύτερης Ταινίας για τον «Joker», αναλαμβάνει και πάλι τα σκηνοθετικά ηνία, σε σενάριο που υπογράφει ο ίδιος με τον συνυποψήφιο του για Όσκαρ, Σκοτ Σίλβερ.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς (10 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Joker: Τρέλα για Δυο» στο VILLAGE@The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 20:00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Joker: Τρέλα για Δυο» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου σε διανομή Tanweer.

Kερδίστε αντίτυπα του βιβλίου «Μικρά Πράγματα σαν κι Αυτά»Η αληθινή αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Κοράκι»