«Το Έγκλημά μου»: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Φρανσουά Οζόν

Το cinemagazine.gr, η  Filmtrade και η Tanweer, σάς δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Έγκλημά Μου» του Φρανσουά Οζόν στο θερινό σινεμά  Cine Flisvos.

«Το Έγκλημά μου»: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Φρανσουά Οζόν

Στο Παρίσι της δεκαετίας του 30’, η Madeleine, μία όμορφη, νέα, άφραγκη ηθοποιός, κατηγορείται για την δολοφονία ενός διάσημου παραγωγού. Με την βοήθεια της καλύτερης της φίλης, νεαρής άνεργης δικηγόρου, Pauline, αθωώνεται επικαλούμενη αυτοάμυνα. Μία νέα ζωή διασημότητας και επιτυχίας ξεκινάει, μέχρι που η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Ο Φρανσουά Οζόν επιστρέφει με σινεφιλική διάθεση, διασκευάζοντας το θεατρικό έργο των Georges Berr και Louis Verneuil. Όπως σημειώνει και ο ίδιος: «Ο κινηματογράφος πάντα μου έδινε την εντύπωση της τέχνης του ψέματος στην ύψιστη μορφή της, και ήθελα να πω την ιστορία ενός ψεύτικου δράστη από τότε που μπορώ να θυμηθώ. Όταν ανακάλυψα το πετυχημένο θεατρικό έργο των Berr και Verneuil, ήξερα ότι είχα βρει την τέλεια ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό το θέμα». Απότέλεσμα, το «Έγκλημά μου», ταινία που συγκέντρωσε περισσότερους από 1.000.000 θεατές στη Γαλλία.

«Σε αυτούς τους καιρούς συλλογικής κατάθλιψης ένιωσα την ανάγκη για χιούμορ και ελαφρότητα για να καταπολεμήσω τις σκληρές πραγματικότητες του παρόντος. Έτσι επιστράτευσα το πνεύμα της screwball comedy με τις γρήγορες ατάκες και την χρήση απρόσμενων δραματικών καταστάσεων για να προκαλέσει τους πρωταγωνιστές της. Αυτός φάνηκε ο ιδανικός τρόπος να αφηγηθώ την ιστορία σαν μια τρυφερή, ειρωνική φαρσοκωμωδία, αναδεικνύοντας το παράλογο και αγκαλιάζοντας την θεατρικότητα», συνεχίζει ο Οζόν.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr, η Filmtrade και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς (20 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Το Έγκλημά μου» στο θερινό σινεμά Cine Flisvos (Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο) την Τρίτη 30 Μαΐου στις 21.00 (20.30 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Το Έγκλημά μου» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1 Ιουνίου από την Filmtrade και την Tanweer.

 

«Μπορείς να δραπετεύσεις ποτέ από την ελληνική οικογένεια;»: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Black Stone»«Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν»: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας