Η αληθινή αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Κοράκι»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Κοράκι» στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Η αληθινή αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Κοράκι»

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ αναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο και υποδύεται το Κοράκι σε μία σύγχρονη μεταφορά του graphic novel με την υπογραφή του Τζέιμς Ο’ Μπαρ.

Οι αδελφές ψυχές Έρικ (Σκάρσγκαρντ) και η Σέλι (FKA twigs) δολοφονούνται βάναυσα από τους δαίμονες του παρελθόντος της Σέλι. Όταν του δοθεί η ευκαιρία να σώσει τη μοναδική του αγάπη θυσιάζοντας τον εαυτό του, ο Έρικ αναζητά εκδίκηση χωρίς έλεος, διασχίζοντας τους κόσμους ανάμεσα στους ζωντανούς και τους νεκρούς για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 30 τυχερούς (15 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Το Κοράκι» στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Βασ. Σοφίας 124, ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 20:00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Το Κοράκι» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου από την Tanweer.

Ο κόσμος είναι μία σκηνή! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Joker: Τρέλα για Δυο»It's showtime! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Σκαθαροζούμης Σκαθαροζούμης»