Η σύγκρουση των κόσμων! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «The Flash»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «The Flash» στα Village Cinemas @The Mall.

Η σύγκρουση των κόσμων! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «The Flash»

Διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν ο Μπάρι χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και να αλλάξει γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η απόπειρα του να σώσει την οικογένεια του αλλάζε ι το μέλλον ανεπιστρεπτί, ο Μπάρι εγκλωβίζεται σε μία πραγματικότητα όπου ο Στρατηγός Ζοντ έχει επιστρέψει απειλητικός και δεν υπάρχει κανένας υπερήρωας να βοηθήσει. Εκτός αν ο Μπάρι μπορέσει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό και συνταξιούχο Μπάτμαν να αναλάβει δράση και να ελευθερώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό από τη φυλακή ... αλλά όχι αυτόν που έψαχνε! Τελικά , για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο γνώριμο του μέλλον , η μόνη ελπίδα του Μπάρι είναι να τρέξει για να σωθεί. Είν αι η απόλυτη θυσία αρκετή για να επανέλθει το σύμπαν στη ροή του;

Η Warner παρουσιάζει το «The Flash» σε σκηνοθεσία του Άντι Μουσκιέτι (ταινίες «Το Αυτό», «Μαμά») με το Έζρα Μίλερ να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο του Μπάρι Άλεν, αυτή τη φορά στην πρώτη αυτόνομη ταινία του υπερήρωα της DC. Η ιστορία τοποθετεί τον αγαπημένο υπερήρωα στο προσκήνιο και στο επίκεντρο μιας επικής περιπέτειας με απρόσμενο χιούμορ και συναίσθημα, ενώ τον προικίζει με την υπερδύναμη να χειραγωγεί τον χρόνο και να αλλάζει το παρελθόν.

Η ταινία προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα και συγκεντρώνει εμβληματικούς και αγαπημένους χαρακτήρες της DC από διαφορετικές χρονικές ακολουθίες - τον Μπάτμαν, τον Φλας, τη Σούπεργκερλ και έναν ακόμη Μπάτμαν! - μαζί με έναν από τους πιο καθηλωτικούς κακούς, τον Στρατηγό Ζοντ. Στην ταινία παίζει η ανερχόμενη σταρ Σάσα Κάγιε, ο Μάικλ Σάνον (Bullet Train , Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης), ο Ρον Λίβινγκστον (Το Κάλεσμα), η Μαριμπέλ Βερντού (Ελίτ, Θέλω και τη μαμά σου), Κίρσι Κλέμενς (Zack Snyder’s Justice League, Sweetheart), Άντιε Τράουε (King of Ravens, Άνθρωπος από ατσάλι) και ο Μάικλ Κίτον (Spider - Man: Η επιστροφή στον τόπο του, Μπάτμαν).

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς (20 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «The Flash» στα Village Cinemas @The Mall την Τρίτη 13 Ιουνίου στις 20.00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «The Flash» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 15 Ιουνίου από την Tanweer.

Ένας αστεροειδής έρχεται! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Asteroid City» του Γουές Άντερσον«Μπορείς να δραπετεύσεις ποτέ από την ελληνική οικογένεια;»: Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Black Stone»