Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ παρουσιάζει την «Σιωπηλή Καμαριέρα»! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Σιωπηλή Καμαριέρα» στον κινηματογράφο Αμαρυλλίς.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ παρουσιάζει την «Σιωπηλή Καμαριέρα»! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας

Η Άννα (Πόλα Γκριμάλντο), μία οικιακή βοηθός από την Κολομβία, δουλεύει ακούραστα σε μία πολυτελή βίλα στην Κόστα Μπράβα για μία εύπορη οικογένεια που ασχολείται με το εμπόριο τέχνης. Παρασυρμένη από ψεύτικες υποσχέσεις για καλύτερες συνθήκες εργασίας μετά το καλοκαίρι, η Άννα πασχίζει να παραμείνει υπάκουη και διακριτική. Παρ’ όλα αυτά, μία τυχαία συνάντηση με μία άλλη οικιακή βοηθό στη γειτονιά τής φανερώνει έναν κόσμο θερινών απολαύσεων.

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του Μιγκέλ Φάους «Η Σιωπηλή Καμαριέρα» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο διαγωνιστικό τμήμα Φεστιβάλ Black Nights του Ταλίν τον Νοέμβριο 2023.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς (10 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Η Σιωπηλή Καμαριέρα» στον κινηματογράφο Αμαρυλλίς (Αγίου Ιωάννου 2, Αγ. Παρασκευή) την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 21:00 (20:30 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Η Σιωπηλή Καμαριέρα» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 18 Ιουλίου από την Tanweer.

Καλοκαίρι με minions! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος 4»Το «Εργαστήριο του Δρ. Καλιγκάρι» συνοδεία ζωντανής μουσικής στον Κήπο του Μεγάρου