11ο AOAFF: Οδηγίες για την διάθεση των Δελτίων Εισόδου και την προσέλευση στις προβολές

Ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός της πόλης είναι εδώ και υπόσχεται να μεταμορφώσει την Αθήνα σε ένα απολαυστικό θερινό σινεμά.

11ο AOAFF: Οδηγίες για την διάθεση των Δελτίων Εισόδου και την προσέλευση στις προβολές

Το 11o Athens Open Air Film Festival έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά τις προβολές του με την πανελλήνια πρεμιέρα της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Άσπρο Πάτο» του Τόμας Βίντερμπεργκ και την εορταστική 4Κ προβολή της αποκατεστημένης κόπιας της «Ερωτικής Επιθυμίας» του Γουόνγκ Καρ Γουάι.

Όλες οι προβολές του Athens Open Air Film Festival υπόσχονται την αρτιότερη οπτικοακουστική εμπειρία. Με σκοπό να διευκολύνουμε την εξυπηρέτηση του κοινού τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τις αποστάσεις, όπως αυτά προβλέπονται για τα θερινά σινεμά, σας ενημερώνουμε για τις νέες οδηγίες προσέλευσης στις προβολές που θα ισχύουν πλέον κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ.

Στην περίπτωση νέων ανακοινώσεων σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα αναπροσαρμόσουμε τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις νέες οδηγίες της πολιτείας.

Κατεβάστε εδώ το ωρολόγιο πρόγραμμα του 11ου Athens Open Air Film Festival.

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

- Η είσοδος στο χώρο προβολής θα πραγματοποιείται μόνο με ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ τα οποία οι θεατές θα μπορούν 

α. είτε να προμηθεύονται επί τόπου στην τοποθεσία της εκδήλωσης.

β. είτε να εξασφαλίζουν με ηλεκτρονική προκράτηση, δυο ημέρες πριν από κάθε προβολή (η προκράτηση θα ανοίγει στις 12 το μεσημέρι) στο aoaff.gr.

- Κάθε θεατής θα δικαιούται ΜΟΝΟ ΕΝΑ δελτίο εισόδου.

- Η είσοδος και διάθεση δελτίων θα ξεκινά μιάμιση ώρα πριν από κάθε προβολή. 

- Οι θεατές που έχουν κάνει ηλεκτρονική προκράτηση θα πρέπει να παραλαμβάνουν το δελτίο τους τουλάχιστον 15' νωρίτερα από την έναρξη της προβολής, διαφορετικά η θέση θα απελευθερώνεται και θα διατίθεται επιτόπου.

Καλές κινηματογραφικές αγκαλιές! 

Το Athens Open Air Film Festival, ο πολυαγαπημένος καλοκαιρινός κινηματογραφικός θεσμός που αποτελεί εδώ και μια δεκαετία αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής εμπειρίας των κατοίκων και επισκεπτών της πρωτεύουσας και διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), επιστρέφει με διάθεση να μετατρέψει την πόλη σε μια μεγάλη κινηματογραφική αγκαλιά.