Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων για το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν!

Η υποβολή ολοκληρώνεται την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου!

Οι αιτήσεις διαπιστεύσεων για το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας ξεκίνησαν!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, με μεγάλο χορηγό τη Nova, γιορτάζει φέτος 30 χρόνια κινηματογραφικής μαγείας, λάμψης, ανακαλύψεων και αδιάλειπτης αγάπης για το σινεμά και τους ανθρώπους του.  

Από τους δημιουργούς, ηθοποιούς, παραγωγούς και το σύνολο της επαγγελματικής κοινότητας, σε όλη τη Φεστιβαλική ομάδα που προσέφερε το μεράκι και το πάθος της όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι το αφοσιωμένο και συγκινητικά αναζωογούμενο κοινό νέων και σταθερών θεατών, οι Νύχτες μας μεγαλώνουν και συνεχίζουν να απλώνουν τη μοναδική εμπειρία της μεγάλης οθόνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με κοινό γνώμονα, για 30 συναπτά έτη, το αδιαπραγμάτευτο πάθος για σπουδαίο σινεμά.

Παρακαλούνται οι φίλοι/ες δημοσιογράφοι που θέλουν να διαπιστευτούν για το 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που θα βρουν παρακάτω επισυνάπτοντας μία φωτογραφία, τις δημοσιεύσεις (θέματα, συνεντεύξεις, σχόλια, άρθρα, κ.ά.) που έκαναν για το περσινό 29o Φεστιβάλ, καθώς και προγραμματισμό δημοσιεύσεων (θέματα, άρθρα, αναφορές κλπ) που θα κάνουν για το 30ό Φεστιβάλ από το Μέσο που εκπροσωπούν.

Συμπληρώστε την αίτηση Δημοσιογραφικής Διαπίστευσης στην online φόρμα ΕΔΩ.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 και να περιέχουν:

- συμπληρωμένη φόρμα (απαραίτητη επισύναψη φωτογραφίας με την εξής μορφή: Όνομα.Επώνυμο.jpg)
- δημοσιεύσεις για τις 29ες Νύχτες Πρεμιέρας (εφόσον είχατε δημοσιογραφική διαπίστευση)
- προγραμματισμό δημοσιεύσεων για τις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας

Οποιαδήποτε αίτηση ΔΕΝ περιέχει όλα τα παραπάνω, δεν θεωρείται έγκυρη. 

Μετά το πέρας της προθεσμίας καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την αίτηση, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με το accreditations@aiff.gr.

Το πλήρες πρόγραμμα του 30ού ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ της διοργάνωσης, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 (ώρα και τοποθεσία TBA).

Για διαρκή ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας συντονιστείτε στα sites των aiff.gr και cinemagazine.gr και στις σελίδες μας στα social media: Facebook AIFF, AIFF Instagram, Cinemagazine Instagram, Twitter.

Τρέιλερ «The Lost Tapes»: Οι λάτρεις της Ελίζαμπεθ Τέιλορ ανασυντάσσονται3ο «Top Gun»; Ο Γκλεν Πάουελ ισχυρίζεται πως ναι