«Eno» στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Μια ταινία που αλλάζει κάθε φορά που προβάλλεται

Το φιλμ για τον πρωτοπόρο της αρτ ροκ Μπράιν Ίνο αναδημιουργείται σε κάθε του προβολή, καθιστώντας την αυριανή που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Νυχτων Πρεμιέρας κυριολεκτικά μια μοναδική εμπειρία. 

«Eno» στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Μια ταινία που αλλάζει κάθε φορά που προβάλλεται

Οι Νύχτες Πρεμιέρας σάς καλούν να ανακαλύψετε μια νέα, αποκλειστική συνιστώσα του φαινομένου Μπράιαν Ίνο, μέσα από ένα κινηματογραφικό ψηφιδωτό που δημιουργήθηκε ειδικά για το φεστιβάλ και θα πάψει να υφίσταται μετά το τέλος της προβολής.

Μέντορας της αρτ ροκ, ιχνηλάτης pop avant garde κλίσεων, εξερευνητής στα πέρατα της ambient και της ηλεκτρονικής μουσικής κι αδιαμφισβήτητα μια από τις καθολικά αναγνωρισμένες ιδιοφυίες του σύγχρονου ήχου. Μιλώντας για έναν πολυσχιδή καλλιτέχνη, που αυτοπροσδιορίστηκε ως «μη-μουσικός» κι έβλεπε τις κονσόλες σαν μουσικά όργανα, κανείς δεν θα περίμενε κάτι συμβατικό από την επίσημη βιογραφία του. Ο Γκάρι Χάστγουιτ, όμως, οδηγεί το ασυνήθιστο σε νέα ύψη. Μια κυριολεκτικά μοναδική εμπειρία, ένα φιλμ που αναδημιουργείται σε κάθε εμφάνισή του μέσα από δεκάδες ώρες υλικού.

Αγοράστε εισιτήρια για την προβολή εδώΠερισσότερες πληροφορίες για εισιτήρια στο aiff.gr και more.com

Πρώτο τρέιλερ για το ξεχωριστό «All we Imagine as Light»«Speed 3»: Σάντρα Μπούλοκ και Κιάνου Ριβς θέλουν, το Χόλιγουντ μπορεί;