Η Άνια Τέιλορ-Τζοι θα αντικαταστήσει την Έμα Στόουν στο «Μενού» με Ρέιφ Φάινς

Η Άνια Τειλορ-Τζόι κάνει «κίνηση ματ» αντικαθιστώντας την Έμα Στόουν στην σκοτεινή κωμωδία «Μενού» με συμπρωταγωνιστή τον Ρέιφ Φάινς.

Από τον Πάνο Γκένα
Η Άνια Τέιλορ-Τζοι θα αντικαταστήσει την Έμα Στόουν στο «Μενού» με Ρέιφ Φάινς

Σχέδιο που πριν δυο χρόνια «μαγείρευε» ο Αλεξάντερ Πέιν (πλέον έχει αποσυρθεί, η Ρόουζ ΜακΓκόουαν τον είχε κατηγορήσει για ανάρμοστη συμπεριφορά και σεξουαλική επίθεση), το «Μενού» βρήκε νέο πρόσωπο στο... πρόσωπο της χρονιάς, την Άνια Τέιλορ-Τζόι.

Αν και γνώριμή από την «Μάγισσα» του Έγκερς και το «Split» του Σιάμαλαν, η Τέιλορ-Τζόι είδε την δημοφιλία της να αποκτά «βασιλικά» ύψη την χρονιά που μας πέρασε με την συμετοχή της στο «Queen's Gambit» του Netflix. Κι αν σε κάποιους/-ες θύμισε την Έμα Στόουν, τώρα θα την αντικαταστήσει στο «Μενού» απέναντι στον Ρέιφ Φάινς.

Το «The Menu» έχει ως θέμα ένα νεαρό ζευγάρι που ταξιδεύει σε ένα εξωτικό και απομονωμένο νησί για λίγες μέρες διακοπών, αλλά και για να γευτεί το μενού του εστιατορίου ενός διάσημου σεφ (Φάινς) που βρίσκεται εκεί. Μέσα στη διάρκεια μιας βραδιάς, το εντυπωσιακό μενού φαίνεται πως κρύβει πολύ πιο δυσάρεστες εκπλήξεις για το ζευγάρι και τους υπόλοιπους πελάτες του εστιατορίου. 

Η ταινία θα είναι παραγωγής Άνταμ ΜακΚέι («Το Μεγάλο Σορτάρισμα», «Vice») και την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο συνεργάτης του ΜακΚέι στο «Succesion», Μαρκ Μίλοντ.

Μέχρι να... παραγγείλουμε, αναμένουμε τον Ρέιφ Φάινς στα επερχόμενα, αργοπορημένα «No Time To Die» και «The King’s Man», ενώ η Άνια Τέιλορ-Τζόι θα πρωταγωνιστεί στο ψυχολογικό δράμα του Έντγκαρ Ράιτ «Last Night in Soho» και προσεχώς στα «The Northman» του Ρόμπερτ Έγκερς και στο πρίκουελ του Mad Max, «Furiosa».