«Ευγνώμων» δηλώνει ο Άρμι Χάμερ για όσα αντιμετώπισε, σχεδιάζει πλέον να γράψει σενάριο

Ο ηθοποιός ακυρώθηκε μετά από ισχυρισμούς περί κακοποιήσεων, με την τελευταία του δουλειά να είναι το «Έγκλημα στο Νείλο» του Κένεθ Μπράνα.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
«Ευγνώμων» δηλώνει ο Άρμι Χάμερ για όσα αντιμετώπισε, σχεδιάζει πλέον να γράψει σενάριο

Ο Άρμι Χάμερ μίλησε στο podcast «Painful Lessons» και εξομολογήθηκε πράγματα γύρω από την περιπέτειά του. Περιπέτεια που κατέστρεψε την καριέρα του, καθώς υπήρξαν ισχυρισμοί περί φετιχισμών της σεξουαλικής του συμπεριφοράς που κρίνονται ανάρμοστοι, μολονότι (μέχρι στιγμής) δεν έχει πάει κάποια υπόθεση στο δικάστήριο και ο ίδιος δεν έχει βρεθεί ένοχος κάποιου εγκλήματος. Ωστόσο, οι όχι λίγες κατηγορίες (κατά τον ίδιον συναινετικών) BDSM πράξεων και μια σειρά από ιδιωτικές συνομιλίες στο άπλετο φως της δημόσιας σφαίρας στάθηκαν παραπάνω από αρκετές για να κατηγορηθεί ακόμα και για κανονικό (αντί απλά σοσιομιντιακό) κανιβαλισμό.

«Τι!;;;» λέει στο podcast έκπληκτος. «Είπαν ότι τρώω ανθρώπους και όλοι το πίστεψαν».

Πάντως, ο Χάμερ έχει παραδεχθεί συναισθηματική κακοποίηση προς προηγούμενες συντρόφους του.

Στη συνέχεια, ωστόσο, περνά προφίλ «θεραπευμένου», δηλώνοντας πως τώρα «είμαι σε ένα μέρος στη ζωή μου που αισθάνομαι ευγνώμων για καθετί που ειπώθηκε. Αισθάνομαι έτσι γιατί εκεί που ήμουν πριν συμβούν όλα αυτά δεν αισθανόμουν καλά, δεν ήμουν ποτέ ικανοποιημένος, δεν είχα ποτέ αυτοπεποίθηση. Δεν ήξερα να αγαπώ. Δεν ήξερα να εκτιμώ τον εαυτό μου και ήμουν σε μια δουλειά που το έκαναν τόσοι πολλοί για μένα που δεν χρειάστηκε ποτέ να μάθω να το κάνω εγώ για μένα.»

Για τις κατηγορίες κακοποίησης που αντιμετώπισε αναφέρει πώς ήταν «ένας θάνατος του Εγώ, και ένας θάνατος της καριέρας. Μια βόμβα νετρονίου έσκασε στη ζωή μου και σκότωσε τα πάντα.» Μετά τις κατηγορίες δηλώνει πως υπέφερε η ψυχική του υγεία. «Πολλές φορές αισθάνθηκα ότι δεν αντέχω άλλο, σκέφτηκα λιγόψυχα να αυτοκτονήσω, όμως δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στα παιδιά μου.»

Ο Χάμερ παραδέχεται το αυτονόητο, ότι δεν υπάρχει πια καριέρα γι' αυτόν και στα σχέδια του είναι να γράψει ένα σενάριο. Καλό είναι να το κάνει με ψευδώνυμο.

Disclaimer: Το παρόν άρθρο δεν γράφτηκε για να «ξεπλύνει» τον Άρμι Χάμερ από πιθανές εγκληματικές του ενέργειες. Το άρθρο αντλείται από αναφορά του Deadline.