«Bitter Christmas»: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ ραφινάρει ήδη το επόμενό του σενάριο

Και ενώ «Το Διπλανό Δωμάτιο» έχει σαλπάρει για τα βραβεία της σεζόν (και την πανελλήνια πρώτη του στις Νύχτες Πρεμιέρας), ο 75χρονος Ισπανός μας δωρίζει λίγη ακόμα αισιοδοξία δημιουργίας.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
«Bitter Christmas»: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ ραφινάρει ήδη το επόμενό του σενάριο

Με τον Χρυσό Λέοντα του φεστιβάλ Βενετίας στις αποσκευές του για «Το Διπλανό Δωμάτιο», μια ταινία που αναπόφευκτα θα χωρέσει σε πολλές, και ίσως μείζονες συζητήσεις (βραβείων και μη) για την σεζόν που τώρα ξεκινά, ο Πέδρο μας είναι στα φινιρίσματα ήδη του επόμενου σεναρίου του.

«Το Διπλανό Δωμάτιο» στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας

Σε πρόσφατή του συνέντευξη στο IndieWire, ο Αλμοδόβαρ επιβεβαίωσε την πληροφορία, μαζί με τον τίτλο της, «Bitter Christmas», λέγοντας ότι θα είναι μια επιστροφή στην ισπανόφωνη δημιουργία, θα είναι τοποθετημένο στην χώρα του και θα είναι «μια τραγική κομεντί περί των φύλων». Η ιστορία μιας γυναίκας που εγκαταλείπεται από τ@ παρτενέρ της (δεν γνωρίζουμε το φύλο, εξού το παπάκι) στην διάρκεια των Χριστουγέννων, είναι πολύ πιθανό να εκκινήσει στις αρχές του νέου έτους την παραγωγή της - κάτι που σημαίνει βέβαια πιθανότητα να την έχουμε ολοκληρωμένη μέσα στο 2025.

Busy bee ο προσφάτως 75χρονος Πέδρο, καθώς «Το Διπλανό Δωμάτιο» (οι συζητήσεις που λέγαμε), έχει πολλή καμπάνια στο καλεντάρι του, καθώς σε λίγο ξεκινούν οι βραβευτικές κουβέντες και, κυρίως βέβαια, τα προσεχή Όσκαρ, στα οποία το δίδυμο των πρωταγωνιστριών και ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος τους αναμένονται να έχουν κάποιας μορφής παρουσία.

Το «Trainspotting» επιστρέφει στις Νύχτες Πρεμιέρας τρεις δεκαετίες μετά την θριαμβευτική του πρώτη προβολήΤρέιλερ: Ο Πάντινγκτον ετοιμάζει βαλίτσες για μία νέα περιπέτεια στο Περού