Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσίασαν σε προβολή-έκπληξη το «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο

Μια προβολή-έκπληξη επιφύλασσε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας αποκλειστικά στο πιστό κοινό του Φεστιβάλ.

Οι Νύχτες Πρεμιέρας παρουσίασαν σε προβολή-έκπληξη το «Bones and All» του Λούκα Γκουαντανίνο

Σε συνεργασία με την εταιρεία Tanweer παρουσίασαν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, σε πανελλήνια πρεμιέρα στο ΙΝΤΕΑΛ, το «BONES AND ALL» του Λούκα Γκουαντανίνο («Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομά σου»), μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, που κέρδισε πρόσφατα τον Αργυρό Λέοντα Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας. 

Τηρώντας την υπόσχεση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΦΚ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, Λουκά Κατσίκα, ότι «οι Νύχτες Πρεμιέρας θα συνεχίσουν τις δράσεις τους με ενδιαφέρουσες προβολές και εκδηλώσεις καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς», την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, 500 ακριβώς θεατές των Νυχτών Πρεμιέρας είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι στον αγαπημένο κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ την πολυσυζητημένη νέα ταινία του Ιταλού δημιουργού σε μια κατάμεστη προβολή με «τον ρομαντισμό να υπερνικά τον τρόμο και την απρόσμενη τρυφερότητα να αποδεικνύεται στο ισχυρότερο σοκ» (Λουκάς Κατσίκας, Cinemagazine.gr). 

Την επιτυχημένη προβολή ακολούθησε πάρτυ στο BARRETT με απολαυστικό κέρασμα Fischer

Η ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης ανάμεσα στην Μάρεν (Τέιλορ Ράσελ), μία νεαρή γυναίκα που μαθαίνει πώς να επιβιώνει στο περιθώριο της κοινωνίας, και τον Λι (Τιμοτέ Σαλαμέ) έναν ακραίο και στερημένο τυχοδιώκτη…οι οποίοι συναντιούνται και ενώνονται για μια οδύσσεια χιλιομέτρων που τους οδηγεί στις περιφερειακές διαδρομές, στα κρυφά περάσματα και στις παγίδες της Αμερικής του Ρόναλντ Ρίγκαν. Όμως, παρά το γεγονός ότι καταβάλλουν τις καλύτερες προσπάθειές τους, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν τους και σε μια τελική στάση που θα καθορίσει αν η αγάπη τους μπορεί να επιβιώσει από την διαφορετικότητά τους.

Σε σενάριο του Ντέιβιντ Κάσγκανιτς, βασισμένο στο μυθιστόρημα της Καμίλ Ντε Άντζελις
Πρωταγωνιστούν οι Τέιλορ Ράσελ, Τιμοτέ Σαλαμέ, Αντρέ Χόλαντ, Κλοέ Σεβινί, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Τζέσικα Χάρπερ, Τζέικ Χόροβιτς και Μαρκ Ράιλανς.

Η ταινία θα διανεμηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Warner Bros. Pictures, στις 24 Νοεμβρίου.
Η ταινία είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 18 ετών.