Το «Hangover» ήταν προϊόν μιας τάσης στο αμερικανικό σινεμά που ήθελε ενήλικες, κυρίως άνδρες, να επιδίδονται αφιλτράριστα και διόλου ενοχικά σε εφηβικούς σαχλαμαρισμούς. Ακολούθησαν δυο συνέχειες φθίνουσας ποιότητας κι από εκεί πέρα τόσο ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς, όσο και ο πρωταγωνιστής Μπράντλεϊ Κούπερ τράβηξαν για άλλες πολιτείες. Ο Φίλιπς ένωσε τον «Ταξιτζή» και τον «Βασιλιά της Κωμωδίας» με το σύμπαν της DC και γέννησε τον «Τζόκερ», ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ εξελίχθηκε σε έναν υποσχόμενο ηθοποιό-σκηνοθέτη, ακολουθώντας το ριμέικ του «Ένα Αστέρι Γεννιέται» με το «Maestro».
Αυτές τις μέρες προωθεί την ταινία και, στο πλαίσιο των συνεντεύξεων, βρέθηκε και σε podcast, όπου η κουβέντα πήγε σε ένα ενδεχόμενο σίκουελ του «Hangover». «Θα το έκανα δίχως δεύτερη σκέψη», δήλωσε ενθουσιωδώς ο Κούπερ. «Αγαπώ τον Τοντ, αγαπώ τον Ζακ και τον Εντ τόσο πολύ, που θα έπαιζα μετά χαράς σε μια τέταρτη ταινία. Δεν νομίζω, όμως, ότι η προοπτική μιας ακόμα συνέχειας ενδιαφέρει τον Τοντ», κατέληξε ο Κούπερ, βάζοντας φρένο στην όρεξη των φαν της ταινίας.
Ο Φίλιπς προς το παρόν είναι απασχολημένος με ένα άλλο σίκουελ, εκείνο του «Τζόκερ», το οποίο προετοιμάζει πυρετωδώς, για να προλάβει την προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου τον Οκτώβριο του 2024.