«The Old Man»: Η τηλεοπτική επιστροφή του Τζεφ Μπρίτζες ξεκινά τον Ιούνιο

Ένα νέο που περιμέναμε κοντά δυο χρόνια να ακούσουμε: Ο Τζεφ Μπρίτζες επιστρέφει στην ενεργό δράση και όλες μας οι ευχές είναι μαζί του.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
«The Old Man»: Η τηλεοπτική επιστροφή του Τζεφ Μπρίτζες ξεκινά τον Ιούνιο

Το «Old Man» είναι μια παραγωγή του FX και ξεκινά υπό μορφή τηλεοπτικής σειράς επτά επεισοδίων στις 16 Ιουνίου στο FX - και από τις 17 Ιουνίου στο Hulu.

Βασίζεται στο best seller του Τόμας Πέρι, υπό τον ίδιο τίτλο, και περιγράφει την ιστορία του Νταν Τσέις (Μπρίτζες), που έφυγε από την CIA πριν από δεκαετίες και ζει κάτω από το ραντάρ έκτοτε αποποιούμενος τη ζωή εκείνη, Όμως ένας εκτελεστής τον βρίσκει και απειλεί να τον σκοτώσει, οπότε ο Τσέις πρέπει να επαναπροσδιορίσει το παρελθόν και τη ζωή του.

Η αλήθεια είναι πώς κινούμαστε στην περιοχή χιλιοειπωμένων συνόψεων, αλλά, δεκτό, το σημαντικό είναι το πώς αντί το τι σε αυτά τα πράγματα. Απλώς καλό θα ήταν να υπήρχε και μια επίφαση πρωτοτυπίας. Βέβαια με τον Τζεφ Μπρίτζες μπροστάρη νοιώθει κανείς μια ασφάλεια, αλλά...

Δίπλα στο ηθοποιό, που φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον καρκίνο που ανακοίνωσε το 2020, θα συναντήσουμε άλλον ένα παλιόφιλο, τον Τζον Λίθγκοου, ενώ παίζουν ακόμα οι Αλία Σόκατ, Γκμπένγκα Ακινάγκμπε, Έιμι Μπρένεμαν (καλώς την!) και Ε. Τζ. Μπονίλα.

Το σενάριο είναι των Τζόναθαν Στάινμπεργκ και Ρόμπερτ Λεβίν, στην παραγωγή συν τοις άλλοις βρίσκουμε και το όνομα του Μπρίτζες, ενώ τα δύο πρώτα επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Τζον Γουάτς. Δεν σε καταλαμβάνει παράφορη αισιοδοξία, το ότι τόσο κοντά στην πρεμιέρα δεν κυκλοφορεί τρέιλερ είναι παράξενο, αλλά για αρχή αρκεί η επιστροφή του μεγάλου Τζεφ.