Σκληραίνει το ροκ: Ντακότα Τζόνσον, Πέδρο Πασκάλ και Κρις Έβανς σε ρομαντική κομεντί της Σελίν Σονγκ;

Η δημιουργός των «Περασμένων Ζωών» επανενώνεται με την Α24 κι έχει καστ πρώτης λίστας για κινηματογραφικό είδος, από μια πλευρά, τελευταίας. 

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Σκληραίνει το ροκ: Ντακότα Τζόνσον, Πέδρο Πασκάλ και Κρις Έβανς σε ρομαντική κομεντί της Σελίν Σονγκ;

Να έχουμε την σαφήνεια της ειλικρίνειας. Παίζει η Ντακότα Τζόνσον στην είδηση, η ταινία λατρεύεται. Εδώ θα δούμε και MCU για χάρη της. Μπορεί να μην έχει γυριστεί, μπορεί να είναι rom-com από την Σελίν Σονγκ (οπότε στο τέλος θα είναι όλοι μόνοι τους), εμείς θα δούμε και θα λατρέψουμε. Λήξη ειδοποιητηρίου.

Ντακότα Τζόνσον, Πέδρο Πασκάλ και Κρις Έβανς λοιπόν είναι σε συζητήσεις για το «Materialists» της Α24, υπό την σκηνοθετική ηγεσία της Σελίν Σονγκ. Η ταινία αναμένεται να παίξει στην αγορά του Βερολίνου, οπότε μοιάζει σίγουρο στοίχημα ότι τίποτα-τίποτα δεν την σταματά. Βέβαια είναι ρομαντική κομεντί οπότε ούτε καστ, ούτε σκηνοθέτις, ούτε Α24 την σώζει. Θα χρειαστεί μια συγκυρία, ένα τέλειο μάρκετινγκ και βέβαια να είναι αντικειμενικά καλό. Ειδάλλως, μαύρο σκότος - η τελευταία (σοβαρή) ρομαντική κομεντί που έκανε εισιτήρια είναι πάνω από δύο δεκαετίες πίσω.

Η ταινία είναι τοποθετημένη στη Νέα Υόρκη και ακολουθεί μια πρώτης τάξεως προξενήτρα που τα μπλέκει με έναν πλούσιο άνδρα. Ποιος θα παίζει ποιον δεν είναι γνωστό, ενώ είναι προφανές ότι τα ελάχιστα αυτά δεν αναφέρουν καν τρίτο ρόλο. Άρα δεν ξέρουμε τίποτα.

Θυμίζουμε ότι η Σονγκ εγκαινίασε το έργο της πέρυσι με το «Past Lives», μια ταινία που αγαπήθηκε από την κριτική, εκτιμήθηκε από πολύ κόσμο και έχει κάνει και 21 εκατομμύρια δολάρια, ποσό καθόλου άσχημο αν αναλογιστεί κανείς το έργο και την διανομή του, ενώ είναι παρόν και στα Όσκαρ με δύο μεγάλες υποψηφιότητες (Ταινία, Σενάριο) και στα BAFTA με άλλες τρεις (ταινία, Σενάριο και, ορθότατα, Πρώτο Ανδρικό Ρόλο).

Αναμένουμε νεότερα.