Ο 5ος κύκλος του «Cobra Kai» είναι έτοιμος πριν καν προβληθεί ο τέταρτος

To frenzy της νέας γενιάς που θέλει να αναγνώσει διαφορετικά το «Karate Kid» έχει κάνει το Netflix να αγοράζει τον έναν κύκλο μετά τον άλλον. Είδαμε τον τρίτο, περιμένουμε τον τέταρτο, αλλά να που είναι έτοιμος κι ο πέμπτος.

Από τον Χρήστο Πολίτη
Ο 5ος κύκλος του «Cobra Kai» είναι έτοιμος πριν καν προβληθεί ο τέταρτος

Τι κι αν ξεκίνησε από το YouTube Premium; Το Netflix βρισκόταν στη γωνία και την κατάλληλη στιγμή το έκλεψε και το εξέλιξε, βάζοντας πολλά λεφτά στην παραγωγή, με αποτέλεσμα στις αρχές Γενάρη του 2021 να βλέπαμε τον τρίτο -και σαφώς πιο καλογυρισμένο- κύκλο για τον κόσμο του καράτε.

Ο Ντάνιελ Λαρούσο -ναι λέγε με και Ραλφ Μάτσιο- ήταν εκεί και ταξίδεψε μέχρι την Οκινάγουα, όπως είχε συμβεί και στο δεύτερο μέρος του κινηματογραφικού «Karate Kid», ενώ για τον πολυλάλητο τέταρτο μας διαφήμιζαν την επιστροφή του Τέρι Σίλβερ. Ε, αυτό θα πει αναγέννηση.

Ο καλύτερος κακός επιστρέφει και πριν καν δούμε τον τέταρτο κύκλο, ήδη το Netflix έχει έτοιμο και τον πέμπτο, γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Την αποκάλυψη έκανε το Τζον Χούργουιτζ, δημιουργός του «Cobra Kai», απαντώντας σε ερώτηση στο Twitter για το «πως θα περιέγραφε την σχέση μεταξύ του Σαμ και του Μιγκέλ», γράφοντας πως «δεν μπορεί να απαντήσει επειδή τώρα γυρίζουν τα τελευταία επεισόδια της πέμπτης σαιζόν».

Κι αν αναρωτιέστε πόσοι κύκλοι χωρούν στη νέα μυθολογία του «Cobra Kai», πάλι ο Χούργουιτζ μας τα μπερδεύει. «Ξέρουμε που θέλουμε να πάμε, αλλά ο αριθμός των κύκλων για να φτάσουμε εκεί είναι ακόμα απροσδιόριστος».

Πάντως, ο τέταρτος -και πολυαναμενόμενος- θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου.