Μια μέρα στη δουλειά: Ο Τομ Κρουζ κρέμεται από ένα τρένο στο 7ο «Mission Impossible»

Τα γυρίσματα του MI7 συνεχίζονται, το ίδιο και οι σκανδαλιές του ντουέτου Κρουζ-ΜακΚουάρι. Το μόνο πρόβλημα ότι η ημερομηνία της ταινίας έχει μετατεθεί για του χρόνου.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Μια μέρα στη δουλειά: Ο Τομ Κρουζ κρέμεται από ένα τρένο στο 7ο «Mission Impossible»

Βέβαια όταν ένας τύπος έχει κρεμαστεί στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου, σ' ένα αεροπλάνο που απογειώνεται ή κάνει καμμιά εκατοστή πτώσεις από τα 30.000 πόδια για να βγει το πλάνο σωστό, τι να σου πει ένα ψωροτρενάκι που επιταχύνει - έστω και αν από φυσικής πλευράς αυτό που φαίνεται στην φωτό είναι ίσως και ακόμα δυσκολότερο.

Όπως έχουμε επανειλημμένα πει το πρόβλημα του Κρουζ είναι που δεν έκανε πρώτος την πτώση από την...στρατόσφαιρα - αν και δεν θα στοιχημάτιζε κανείς ότι δεν θα του έρθει η παλαβομάρα.Η αδρεναλίνη είναι bitch και η προσδοκία του κοινού όχι διαφορετική από την εποχή της αρένας.

Έτσι λοιπόν, ο για τρίτη φορά σκηνοθέτης στο franchise, Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, και συνήθης ύποπτος για την αναβάθμισή του από την επανεμφάνιση της σειράς στην περασμένη δεκαετία, ανάρτησε στο instagram τις ευχαριστίες του στην North Yorkshire Moors Railway και τους ανθρώπους της περιοχής για την φιλοξενία των γυρισμάτων της ταινίας που, πλέον, έχει ημερομηνία στις 27 Μαΐου του 2022, πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα αφ' ότου ο Ίθαν Χαντ άρχισε τις κινηματογραφικές του ανδραγαθίες.

Ο ΜακΚούαρι έχει υπογράψει και για το 8ο φιλμ της σειράς, που είναι και αυτό ήδη προγραμματισμένο για το 2023.