Νέο τρέιλερ «The Curse»: Έμα Στόουν, Νέιθαν Φίλντερ και Μπένι Σαφντί θέλουν να φτιάξουν το σπίτι σας

Η σειρά των 10 επεισοδίων ξεκινά μέσα στο φθινόπωρο και το τρέιλερ της πολλά υποσχόμενης συνύπαρξης έχει μια έκτακτη παραξενιά πάνω του, φτιαγμένη από τα απλούστερα υλικά.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Νέο τρέιλερ «The Curse»: Έμα Στόουν, Νέιθαν Φίλντερ και Μπένι Σαφντί θέλουν να φτιάξουν το σπίτι σας

Για πολλούς από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα της σεζόν που ξεκινά, το «Curse» είναι μια 10μερής σειρά της Α24, που θα έχει την πρεμιέρα των τριών πρώτων επεισοδίων της στο 61ο Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης (...) κι έπειτα θα προβάλλεται αιθουσιακά στο Film at Lincoln Center ενώ θα παίζει και στην πλατφόρμα του Showtime/Paramount+ από τις 10 Νoεμβρίου.

Στην υπόθεση της σειράς η Στόουν και ο Φίλντερ είναι ένα ζευγάρι ρηξικέλευθων και ριψοκίνδυνων επαγγελματιών που ενώ περνούν κρίση περί πιθανής τεκνοποίησης ξεκινούν και ένα καινούργιο τηλεοπτικό ριάλιττι σόου στο οποίο θα φτιάχνουν οικολογικά σπίτια για ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες στο Νιου Μέξικο. Υπεύθυνος της σειράς μέσα στο «Curse» είναι ο Μπένι Σαφντί υποδυόμενος έναν παραγωγό με δικούς του δαίμονες, σε μια σύνθεση όπου βασικό μοτίβο είναι η σύμπλεξη «φύλου, φυλής, τάξης και κεφαλαίου» - συνδυασμός που σκοτώνει ομολογουμένως.

Σκηνοθετούν Φίλντερ αντάμα με Ντέιβιντ και Νέιθαν Ζέλινερ, και όντως αναμένεται σαν ζεστό ψωμάκι. Αν δει κανείς παράλληλα και την κινηματογραφική επικύρωση πρεμιέρας και προβολών του, τότε όχι μόνο συμπεραίνεις ότι πολύς κόσμος ακουμπά πάνω του, αλλά και ότι μια καινούργια διόδος χρήσης της κινηματογραφικής αίθουσας αρχίζει να διαφαίνεται.