Ντέμι Μουρ: «Ένιωθα σαν να μην ανήκω πουθενά μετά το Charlie's Angels: Full Throttle»

Η σκηνή με το μπικίνι και τα πολλά αρνητικά σχόλια που έλαβε για την εμφάνιση της (!) την έκαναν να νιώσει παρείσακτη στο Χόλιγουντ.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Ντέμι Μουρ: «Ένιωθα σαν να μην ανήκω πουθενά μετά το Charlie's Angels: Full Throttle»

Το μεγάλο comeback story της χολιγουντιανής βιομηχανίας για φέτος μάλλον είναι εκείνο της Ντέμι Μουρ στο «Substance» της Κοραλί Φαρζά. Η πρωταγωνίστρια σε συνέντευξη της εξομολογείται ότι άρχισε να νιώθει σαν παρείσακτη το 2003 με το «Charlie’s Angels: Full Throtle». Στην ταινία υποδύεται την κακιά της υπόθεσης και έχει μια σκηνή με μπικίνι που τότε είχε σχολιαστεί απαξιωτικά, με τίτλους τύπου «δείτε πώς είναι τώρα η…» - προσπαθούμε πολύ να πνίξουμε ένα ηχηρό «πάτε καλά;», που παλεύει λυσσασμένα για να βγει από το στόμα μας.  

«Μόλις είχα κλείσει τα 40 και υπήρχε μεγάλη, υπερβολική συζήτηση για το πώς δείχνω, λόγω της σκηνής με το μπικίνι. Και τότε ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε μέρος για μένα. Δεν ήμουν πια 20, δεν ήμουν πια 30, αλλά δεν ήμουν και αρκετά μεγάλη ώστε να με εκλάβει το κοινό ως μητρική φιγούρα και ένιωθα σαν να μην ανήκω πουθενά. Υπήρξε ένα διάστημα που σκεφτόμουν μήπως ήρθε το τέλος, μήπως θα έπρεπε να κάνω κάτι άλλο. Και συνειδητοποίησα ότι αν το σκέφτεσαι τόσο πολύ, πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή την ενέργεια που καταναλώνεις, ώστε να είσαι σίγουρη», κατέληξε η Μουρ.

Ίσως το «Substance» εγκαινιάσει μια νέα περίοδο στην καριέρα της, με ρόλους σε αντίστοιχα, ιδιοσυγκρασιακά φιλμ.

Ταραντίνο: «Το Toy Story 3 είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει»Στον άερα η κινηματογραφικη συνέχεια του «Τελειώνει με Εμάς»