Πρώτες (πειρατικές) εικόνες από τη νέα ταινία των «Fantastic Four»

Το υλικό που προβλήθηκε στην Comic-Con διέρρευσε και μας δίνει την κατά Marvel εκδοχή των Jetsons. 

Πρώτες (πειρατικές) εικόνες από τη νέα ταινία των «Fantastic Four»

Στην Comic Con πανηγυρίζουν επειδή ο Ρόμπερτ Ντάουνι Jr. επανεμφανίστηκε, αυτή τη φορά ως Δόκτορ Ντουμ, κι επειδή οι αδερφοί Ρούσο θα επιστρέψουν για να εκτελέσουν χρέη τροχον…ε, σκηνοθέτη στις επόμενες δύο περιπέτειες των «Avengers». Μοιραία, σε δεύτερη μοίρα πέρασε το γεγονός ότι προβλήθηκαν και οι πρώτες εικόνες από το reboot των «Fantastic Four», τις οποίες κάποιος βιντεοσκόπησε με το κινητό του, ακολούθως το reddit ανελαβε ρόλο «διανομέα» και έτσι έφτασαν και στους υπόλοιπους φαν.

Στο υλικό που προβλήθηκε, από αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε, βλέπουμε φουτουρισμό, αλλά όπως τον εννοούσαν στα ‘60s, εποχή στην οποία τοποθετείται η δράση της ταινίας. Οι Jetsons είναι το προφανές σημείο αναφοράς, ο Πέδρο Πασκάλ δείχνει γλύκας, στο τέλος εμφανίζεται και ο ψηφιακός Γκαλάκτους του Ράλφ Ίνεσον και μας κλείνει το μάτι. Η ποιότητα δεν είναι καλή, αλλά όσοι φαν αδημονούν, θα το λιώσουν στο replay.

Αυτή την εβδομάδα το «Deadpool & Wolverine» σπάει ταμεία στις αίθουσες του κόσμου, ωστόσο πρόκειται για ταινία-event και όχι ακριβώς για το επόμενο επεισόδιο της σειράς. Από τις εισπρακτικές επιδόσεις εγχειρημάτων σαν αυτό θα εξαρτηθεί αν το MCU θα συνεχίσει στο ίδιο τροπάρι ή οι υπεύθυνοι θα εστιάσουν σε αντίστοιχες ταινίες-event.

Δείτε το υλικό εδώ.

Τρέιλερ: Θαυμάστε το ερμηνευτικό σόλο του Ίαν ΜακΚέλεν στο «The Critic»Oι ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στις αίθουσες την Πέμπτη 1 Αυγούστου