«Τον αγαπήσαμε βαθιά»: Tα Φιλαράκια αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι στα Social Media

Οι ηθοποιοί, φίλοι και επί μια 10ετία συμπρωταγωνιστές, προσθέτουν τη φωνή τους στις προχθεσινές αναφορές των Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ ΛεΜπλανκ.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
«Τον αγαπήσαμε βαθιά»: Tα Φιλαράκια αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι στα Social Media

UPDATE 16/11/2023

Θα ερχόταν και η σειρά της Τζένιφερ Άνιστον, μιας που παραστάθηκε ειδικά στην θυελλώδη ζωή του αδικοχαμένου συμπρωταγωνιστή της. Τα λόγια της είναι ενδεικτικά: «Ω φίλε μου, αυτό έκοψε βαθιά. Το να αποχαιρετώ τον Μάττι μας είναι ένα παράλογο κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξανανοιώσει. Όλοι βιώνουμε απώλεια κάποτε στη ζωή μας, ζωής, αγάπης. Το να μπορείς να αντέξεις αυτή τη θλίψη φέρνει αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν μέρος του DNA μας. Ήταν πάντοτε οι 6 μας. Αυτή ήταν η επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα τη ζωή μας», αναφέρει η Άνιστον, λίγο προτού δώσει στη δημοσιότητα μια ιδιωτική στιχομυθία τους, ενδεικτική και των δύο. (Βλέπετε την δεύτερη φωτό.)

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ ανέβασε και αυτός την αναφορά του στο Instagram.

«Σε ευχαριστώ για 10 απίθανα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αλάνθαστο timing που είχες και τον τρόπο που εκστόμιζες τις ατάκες σου. Έπαιρνες μια απλή γραμμή διαλόγου και την έκανες όπως ήθελες, χαρίζοντας κάτι τόσο απίστευτα πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο που ακόμα με καταπλήσσει. Και ήσουν όλος καρδιά. Και την μοιραζόσουν και έκανες έξι αγνώστους οικογένεια. Τώρα βλέπω αυτή τη φωτογραφία, μιας από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Και με κάνει να χαμογελώ και να θλίβομαι ταυτόχρονα. Σε φαντάζομαι εκεί πάνω, με το ίδιο λευκό σακκάκι, με τα χέρια στις τσέπες κοιτάζοντας ολόγυρα - 'Ήταν ΔΥΝΑΤΟΝ να έχει περισσότερα σύννεφα;'

Και ακολούθησε η Λίζα Κούντροου, η ιδιόρρυθμη και αγαπημένη Φοίβη:

«... Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάω τόσο πολύ με αυτά που έλεγες, που πονούσαν οι μύες μου και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Σε ευχαριστώ γιατί άνοιξες την καρδιά σου σε μια σχέση έξι ανθρώπων που απαιτούσε συμβιβασμούς. Και πολλή "κουβέντα". Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στη δουλειά ακόμα και όταν δεν ήσουν καλά. Ακόμα και τότε ήσουν υπέροχος. Σε ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την ΧΑΡΗ και την ΑΓΑΠΗ μέσα από την γνωριμία μας. Ευχαριστώ για τον χρόνο που είχα μαζί σου, Μάθιου».

ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ 15/11/2023

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που φαίνεται η ζωή μιμείται την τέχνη και τα «Φιλαράκια» ανήκουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Και ενώ ο αχός των social  σταδιακά κατακάθεται - άλλωστε τίποτα δεν κρατά πια αρκετά για να συστήσει έστω μια μνήμη πένθους - Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ ΛεΜπλάνκ πιάσαν τους λογαριασμούς τους και αποχαιρέτησαν πιο προσωπικά τον φίλο τους.

Η Κοξ ανάρτησε στο Instagram ένα outtake από το κλασικό επεισόδιο που έχουν με τον Τσάντλερ ένα one night stand στο Λονδίνο και προσπαθούν να το κρύψουν από τον Ρος: «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που είχα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις τόσο κοντά με κάποιον είναι χιλιάδες οι στιγμές που θα ήθελες να μοιραστείς. Για την ώρα αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου. Υποτίθεται ότι οι χαρακτήρες μας θα έκαναν σεξ για ένα βράδυ - όμως ήταν τέτοια η αντίδραση του κόσμου που τελικά έγινε η αφετηρία του δεσμού τους. Και σε αυτή τη σκηνή, πριν αρχίσει το γύρισμα, ψιθύρισε στο αυτί μου μια αστεία ατάκα για να πω. Το έκανε συχνά αυτό. Ήταν αστείος και ήταν ευγενής.»

Την ίδια ώρα ο Ματ ΛεΜπλανκ, έγραφε στον δικό του λογαριασμό μαζί με φωτογραφίες από την σειρά: «Μάθιου. Με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι στ' αλήθεια ανάμεσα στις αγαπημένες της ζωής μου. Ήταν τιμή να μοιράζομαι τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελώ όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα τώρα αδελφέ μου, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Σ' αγαπώ πολύ. Και υποθέτω θα κρατήσεις το 20$ που μου χρωστάς.»