Παγοθύελλα! Έρχεται τέταρτη ταινία «Frozen»

Ακόμα δεν είδαμε το τρίτο, ο Μπομπ Άιγκερ ανακοίνωσε και τέταρτο. Νονοί όλου του κόσμου, ετοιμαστείτε να (ξανα)ξηλωθείτε! 

Aπό τον Γιάννη Βασιλείου
Παγοθύελλα! Έρχεται τέταρτη ταινία «Frozen»

Mε τη Disney να διάγει μια κακή χρονιά τόσο στα ταμεία, όσο και στο πεδίο του streaming – θα έλεγε κανείς ότι ο εμπλουτισμός του καταλόγου είναι προαπαιτούμενο βιωσιμότητας, αλλά τι ξέρουμε κι εμείς- η στροφή στο είδος που έχτισε το στούντιο, το animation, και σε (ακόμα) ένδοξα brand names είναι αναπόφευκτη. Η δημοφιλία του «Frozen» στα πιτσιρίκια παραμένει ασυναγώνιστη, το γνωρίζετε όσοι έχετε παιδιά, ανίψια και βαφτιστήρια.

Έτσι, λοιπόν, ακόμα δεν είδαμε το τρίτο «Frozen», και ετοιμάζεται ήδη και τέταρτο. Αυτό ανακοίνωσε ο Μπομπ Άιγκερ από το Χονγκ Κονγκ, όπου βρέθηκε για να εγκαινιάσει τον «κόσμο του Frozen» ένα θεματικό πάρκο αφιερωμένο στο σύμπαν της ταινίας. Περισσότερα για την ταινία δεν ξέρουμε, την επιβεβαίωσε και στο twitter το ζεύγος Λόπεζ, υπεύθυνοι για τα τραγούδια της ταινίας – άρα και για αυτόν τον διάολο, το «Let it Go». Ημερομηνίες εξόδου τόσο για το τρίτο, όσο και για το τρίτο παραμένουν άγνωστες, μα η έλευσή τους είναι βέβαιη. «Frozen» μέχρι να λιώσουν οι πάγοι.

«Ο Δραπέτης» του «Mauthausen» στο 10ο Art Visuals & Poetry Film Festival της ΒιέννηςΑνακατεύοντας την τράπουλα: Τα επόμενα σχέδια του Τοντ Χέινς ενθουσιάζουν