Ο Άντριου Γκάρφιλντ θα επέστρεφε ευχαρίστως στον ρόλο του Spiderman

Θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του ο Άντριου Γκάρφιλντ, αν κάποτε υπάρξει καλή ιδέα, όπως αναφέρει, και οι πονηρεμένοι φαν αναρωτιούνται ήδη μήπως μας κοροϊδεύει και έχει επιστρέψει ήδη για τις ανάγκες του «Venom: The Last Dance».

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Ο Άντριου Γκάρφιλντ θα επέστρεφε ευχαρίστως στον ρόλο του Spiderman

Είναι πια κοινή γνώση ότι στο «Spiderman: No Way Home» επανεμφανίζονται επί της οθόνης οι Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ, δεν συνιστά spoiler να το αναφέρουμε. Κι αν ο πρώτος είναι ακριβοθώρητος, ο δεύτερος είναι πιο δεκτικός σε δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις, οι οποίες πληθαίνουν τώρα που προωθεί το ρομαντικό δράμα «We Live in Time» του Τζον Κράουλι – πανελλήνια πρεμιέρα στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας, για να μην ξεχνιόμαστε.

Σε συνέντευξη του στο Esquire χαρακτήρισε θεραπευτική την επανεμφάνισή του ως Σπάιντερμαν, επειδή είχε δεχτεί αρκετή κριτική προς το πρόσωπό του, όταν ανακοινώθηκε η πρόσληψή του. Ερωτήθηκε επίσης αν θα επέστρεφε στο κοστούμι του Ανθρώπου-Αράχνη. «Θα επέστρεφα 100% αν ήταν το σωστό πράγμα, αν υπήρχε ένα εξαιρετικό concept, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και δείχνει μοναδικό. Αγαπώ αυτό τον χαρακτήρα δίνει τόση χαρά στον κόσμο και αυτό κάνει κι εμένα χαρούμενο να επιστρέψω».

Βρείτε λοιπόν μια ιδέα της προκοπής και ο Άντριου Γκάρφιλντ θα τιμήσει την ταινία με την παρουσία του.

30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το πρόγραμμα του Σαββάτου 5 ΟκτωβρίουΤο «Trainspotting» επιστρέφει στις Νύχτες Πρεμιέρας τρεις δεκαετίες μετά την θριαμβευτική του πρώτη προβολή