Τομ Χάρντι, Έλεν Μίρεν και Πιρς Μπρόσναν σε σειρά του Γκάι Ρίτσι

Γλυκάθηκε με τo «Gentlemen» ο Γκάι Ρίτσι και θέλει να συνεχίσει τις (γκανγκστερικές) περιπέτειές του στη μικρή οθόνη, προσπαθώντας παράλληλα να παραδίδει δυο νέες ταινίες τον χρόνο.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τομ Χάρντι, Έλεν Μίρεν και Πιρς Μπρόσναν σε σειρά του Γκάι Ρίτσι

Aπό το 2019 και έπειτα ο Γκάι Ρίτσι δουλεύει ασταμάτητα, προς μεγάλη τέρψη των φαν της cockney εξυπνάδας και της macho μενταλιτέ . Κι επειδή δύο ταινίες τον χρόνο δεν είναι αρκετές, σταδιακά προστίθενται σε αυτές και οι σειρές. Η αρχή έγινε με το «Gentlemen» στο Netflix, όπου ο Ρίτσι σκηνοθέτησε δύο επεισόδια και η συνέχεια φέρνει το «The Associate».

Η σειρά αρχικά είχε σχεδιαστεί ως spin-off του «Ρέι  Ντόνοβαν» του βασικού λόγου για τον οποίο ο Λιβ Σράιμπερ εμφανίζεται λιγότερο συχνά στη μεγάλη οθόνη εδώ και κάποια χρόνια, μα στην πορεία αυτονομήθηκε. Kράχτης δεν θα είναι ο σύνδεσμός της με το brand name, αλλά το όνομα του Βρετανού σκηνοθέτη και, κυρίως, αυτών που θα πρωταγωνιστήσουν. Το ρεπορτάζ λοιπόν θέλει να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να ενταχθούν στο καστ οι Τομ Χάρντι, Έλεν Μίρεν και Πιρς Μπρόσναν.

Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Ρόναν Μπένετ, που έχει στο βιογραφικό του «Public Enemies» του Μάικλ Μαν – να μια ταινία για την οποία πρέπει να (ξανα)μιλήσουμε κάποια στιγμή- το δημοφιλές «Top Boy» και εσχάτως την τηλεοπτική αναβίωση της «Μέρας του Τσακαλιού». Όσο για την πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει το εγχείρημα, αυτή είναι το Paramount+.

Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο ενώνουν τις δυνάμεις τους για το «Karate Kid: Legends»Πρώτο τρέιλερ για το ξεχωριστό «All we Imagine as Light»