Η Λίντσεϊ Λόχαν απειλεί να αυτοκτονήσει

Δε βάζεις τη Λίντσεϊ Λόχαν να ποζάρει με πιστόλια, τσιγάρα και άδεια μπουκάλια στη σουίτα του Chateau Marmont, εκτός αν θέλεις να δημιουργήσεις σκάνδαλο.

Η Λίντσεϊ Λόχαν απειλεί να αυτοκτονήσει

Δε βάζεις τη Λίντσεϊ Λόχαν να ποζάρει με πιστόλια, τσιγάρα και άδεια μπουκάλια στη σουίτα του Chateau Marmont, εκτός αν θέλεις να δημιουργήσεις σκάνδαλο. Ο γνωστός προβοκάτορας φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρντσον έβαλε το «κακό κορίτσι» της show business στο φυσικό της περιβάλλον, τη σουίτα του χολιγουντιανού celebrity ξενοδοχείου, όπου έχουν καταλύσει κατά καιρούς όλοι οι διάσημοι αστέρες για να απομονωθούν, να ξεσαλώσουν ή να … αυτοκτονήσουν.

Η Λόχαν ποζάρει στο φακό με μακιγιάζ και look Λιζ Τέιλορ (ο καινούργιος της τηλεοπτικός ρ΄λος), ημίγυμνη σε κάποιες λήψεις, αλλού με βλέμμα … δίχως αύριο κι αλλού να γεμίζει τα ρεβόλβερ της. Για οποιαδήποτε άλλη στάρλετ θα ήταν ακόμα μία φωτογράφηση. Αλλά για τη νεαρή που έχει απασχολήσει τον Τύπο περισσότερο με την άσωτη ζωή της, τα προβλήματα με τα ναρκωτικά και τις εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, παρά με τη δουλειά της στην κινηματογραφική βιομηχανία, τέτοιες εικόνες προκαλούν ακριβώς γιατί θα μπορούσαν να είναι πέρα για πέρα αληθινές. Ο φωτογράφος μπορεί να αναγκάστηκε να τις αποσύρει από το site του, αλλά το internet είχε ήδη φροντίσει να τις διασπείρει παντού.

Η Λίντσεϊ, που δουλεύει πυρετωδώς επάνω στην τηλεταινία του Lifetime για τη ζωή του θρύλου της οθόνης Λιζ Τέιλορ, έπαθε πρόσφατα υπερκόπωση, καθώς λιποθύμησε ύστερα από «85 ώρες δουλειές σε 4 μέρες», όπως έγραψε η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter. Αμέσως δέχτηκε πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς που τη βρήκαν αναίσθητη στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Ritz Carlton στη Μαρίνα ντελ Ρέι της Καλιφόρνια, όπου διέγνωσαν διαγνώσουν υπερκόπωση και αφυδάτωση. Τα γυρίσματα πάντως του «Liz & Dick» συνεχίζονται κανονικά με την πρωταγωνίστρια στον πρώτο της σοβαρό ρόλο μετά από πολλούς μήνες αποχής από τα σετ. Ας μην ξαναδιατυπώσουμε τις ενστάσεις μας για τη μεταμόρφωσή της σε Λιζ. Νομίζουμε ότι συμφωνούν όλοι. Α.Ν

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ