Αυτή είναι η χρονιά των γάμων. Όχι μόνο γιατί ο κόσμος χόρτασε άρτον και θεάματα (για την ακρίβεια μόνο θεάματα) με το παραμύθι της Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά και γιατί οι κινηματογραφικοί γάμοι έχουν γίνει must στο συμπεθες είδος των ρομαντικών κομεντί. Η τελευταία ταινία που σχεδιάζεται με σχετικό θέμα θέλει την Κίρστεν Ντανστ, τη Λίζι Κάπλαν, τον Άνταμ Σκοτ και την Κέισι Ουίλσον να επικεντρώνονται γύρω από -τι άλλο; - μια γαμήλια τελετή. «Bachelorette» είναι ο τίτλος της ταινίας που αγκάλιασαν Γουίλ Φάρελ και Άνταμ ΜαΚέι ως παραγωγοί και σκηνοθετεί η Λέσλι Χέντλαντ, η οποία σκαρφίστηκε και την ιστορία.
Τρεις φίλες καλούνται ως κουμπάρες στο γάμο της κοπέλας που κάποτε συνήθιζαν να αποκαλούν με κοροϊδευτικά παρατσούκλια, αλλά φαίνεται ότι κι αυτή είχε τους λόγους της να τις προσκαλεί – την υποδύεται η Ουίλσον του Saturdy Night Live. Η Ντανστ θα υποδυθεί την πιο έξυπνη από τιε τρεις, ένα χαρακτήρα που είτε γίνεσαι ο καλύτερος φίλος του, είτε ο χειρότερος εχθρός του. Δε μας κάνει πάντως εντύπωση η επιλογή της να ενσωματωθεί στο καστ μιας ανάλαφρης κομεντί, αφού μετά την εμπειρία της κοντά στον Λαρς φον Τρίερ και τη «Μελαγχολία» του είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι η διάθεσή της θα χρειάζεται μια σχετική ανάταση. Η Κάπλαν από την άλλη θα παίζει την πιο σέξι από τις φίλες, που εκτός από τα hot looks της θα μοιράζει και μερικές φονικές ατάκες.
Όσο για τον κούκλο Άνταμ Σκοτ, θα είναι δίπλα της ως πρώην από τη λυκειακή εποχή και μάλλον θα είναι ο κράχτης του ούτως ή άλλως γυναικείου κοινού, όπου ποντάρει η ταινία. Η Χέντλαντ είναι θεατρική συγγραφέας με ελάχιστη ως ανύπαρκτη εμπειρία στον κινηματογράφο, αλλά οι Φέρελ και Μακέι της εμπιστεύονται το μπάτζετ τους και αμέσως μόλις βρεθεί και η τρίτη της παρέας η «Bachelorette» θα αρχίσει την πορεία της προς την εκκλησία. Α.Ν