Η θεότρελη πτήση του Αλμοδόβαρ έχει τρέιλερ!

Μετά το queer ως τον πυρήνα του, τίζερ, το πρώτο (ισπανικό) τρέιλερ της νέας ταινίας του Αλμοδόβαρ «Los Amantes Pasajeros» που ολοκληρώνεται ολοταχώς με προοπτική πρεμιέρας στις Κάννες έρχεται σε αποκλειστικότητα του ισπανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου RTVE και μπορεί να χανόμαστε κάπου στη μετάφραση, αλλά το στίγμα γίνεται σαφές από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Από την Ανθή Νταουσάνη
Η θεότρελη πτήση του Αλμοδόβαρ έχει τρέιλερ!

Μετά το απολαυστικό και queer ως τον πυρήνα του, τίζερ, το πρώτο (ισπανικό) τρέιλερ της νέας ταινίας του Αλμοδόβαρ «Los Amantes Pasajeros» που ολοκληρώνεται ολοταχώς με προοπτική πρεμιέρας στις Κάννες έρχεται σε αποκλειστικότητα του ισπανικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου RTVE και μπορεί να χανόμαστε κάπου στη μετάφραση, αλλά το στίγμα γίνεται σαφές από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Μια τρελή πτήση, με υστερικούς επιβάτες, γκέι φροντιστές, αεροσυνοδούς έτοιμες για όλα, νευρώσεις, αλκοόλ και πάθη στον αέρα – α, και τον Αντόνιο Μπαντέρας στο κόκπιτ να χαιρετά την Πενέλοπε Κρουθ, μέλος το προσωπικού εδάφους του αεροδρομίου. Κάπως έτσι φαντάστηκε ο Αλμοδόβαρ την επιστροφή του στις παλιές καλές ημέρες των «κωμωδιών νευρικής κρίσης» που έχουν εξέχουσα θέση στη φιλμογραφία του.

Loading the player ...

Με μια ... πρωτότυπη εκδοχή του Fur Elise και με τον ύμνο «I’ m So Excited» ως μουσικό χαλί του τρέιλερ, τα μυστικά, τα ψέματα, τα απωθημένα και οι πιο προσωπικές σκέψεις θα απελευθερωθούν κυριολεκτικά στον αέρα, όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης το πλήρωμα ανακοινώνει την πιθανότητα βλάβης με κίνδυνο να υπάρξει πτώση.

Μετά από αυτά τα πλάνα, περιμένουμε και το διεθνές τρέιλερ της ταινίας, αν και -πραγματικά- ακόμα και οι μη ισπανόφωνοι τα απολαμβάνουν.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ