O Xιου Γκραντ μας κόβει τα ήπατα στο νέο τρέιλερ του «Heretic»

Έχετε δυο λεπτά να σας μιλήσουμε για τον Κύριο ημών, Χιου Γκραντ; Ο Βρετανός ηθοποιός συνεχίζει να υποδύεται ρόλους κακών, αυτή τη φορά σε μια ταινία τρόμου που αποτελεί το μεγάλο εμπορικό στοίχημα της Α24.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
O Xιου Γκραντ μας κόβει τα ήπατα στο νέο τρέιλερ του «Heretic»

Ακούγαμε πριν καιρό τις εξαγγελίες των υπευθύνων του στούντιο της Α24, ότι θα επιχειρήσουν να απευθυνθούν σε ένα μεγαλύτερο κοινό, με ταινίες όπως το «Civil War» και το «Talk to Me» φαίνεται να τα κατάφεραν, ωστόσο το μεγάλο στοίχημα είναι το «Heretic». Αν δεν έβλεπες το σήμα της Α24 στο τρέιλερ, θα ορκιζόσουν ότι πρόκειται για παραγωγή της Blumhouse και ίσως ο συνδυασμός ενός label που ενθουσιάζει την εναλλακτική σινεφίλ κοινότητα με θέαμα οικείο στους θαμώνες των multiplex να φέρει νούμερα που στο στούντιο δεν έχουν ξαναδεί.

Στην ταινία δυο νεαρές επιχειρούν να διαδώσουν τον λόγο του Κυρίου, χτυπούν κατά λάθος την πόρτα του Χιου Γκραντ και παγιδεύονται σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ο Γκραντ συνεχίζει να υποδύεται ρόλους κακών, πρώτη φορά θα το κάνει σε ταινία τρόμου, και ήδη από το τρέιλερ μας έχει ανατριχιάσει. Η παρουσία ενός σταρ δε, ασφαλώς και μπορεί να βοηθήσει την επιτυχία μιας ταινίας τρόμου – ποιος πιστεύει ότι το «Black Phone» ή το «Pope’s Exorcist» θα έκαναν τα ίδια εισιτήρια δίχως τη συνδρομή του Ίθαν Χοκ και του Ράσελ Κρόου αντίστοιχα;

Το εγχείρημα φέρει την υπογραφή των Σκοτ Μπεκ και Μπράιαν Γουντς, σεναριογράφων του «Ένα Ήσυχο Μέρος» και υπεύθυνους για το «Ηaunt», αλλά και για το πετσοκομμένο «65». Στη χώρα μας το «Heretic» θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου.

Καπάρωσε την 17η Ιουλίου 2026 ο Κρίστοφερ Νόλαν για την επόμενη ταινία του30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το πρόγραμμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου