Oι «Αγώνες Πείνας» επιστρέφουν το 2026

«Are you coming to the tree»? Ενώ η συγγραφή του νέου βιβλίου ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, οι υπεύθυνοι της Lionsgate ετοιμάζουν ήδη την κινηματογραφική διασκευή.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Oι «Αγώνες Πείνας» επιστρέφουν το 2026

Η Σούζαν Κόλινς ετοιμάζει ήδη νέο βιβλίο «Αγώνων Πείνας» με τίτλο «Hunger Games: Sunrise on the Reaping». Κι ενώ το βιβλίο ακόμα γράφεται, ώστε να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2025, στη Lionsgate ετοιμάζουν ήδη την κινηματογραφική μεταφορά του, η οποία μόλις απέκτησε ημερομηνία εξόδου στις 20 Νοεμβρίου του 2026.

Το prequel που κυκλοφόρησε πέρυσι υπήρξε χλιαρή επιτυχία, στα 337 εκατομμύρια παγκοσμίως σταμάτησε το κοντέρ,  αλλά ήταν επιτυχία όπως και να ’χει, δεδομένου ότι o προϋπολογισμός κρατήθηκε στα 100 εκατομμύρια δολάρια .Το καστ, πάντως, θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, καθώς τα γεγονότα της ταινίας εξελίσσονται 40 χρόνια μετά και μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να εμφανιστούν η Ρέιτσελ Ζέγκλερ και ο Τομ Μπλάιθ με προσθετικό μακιγιάζ. Αναρωτιόμαστε αν θα έχει κι αυτό ένα διόλου ευκαταφρόνητο τραγουδιστικό μέρος, όπως η προηγούμενη ταινία, που έπιασε απροετοίμαστους τους φαν, χωρίς όμως να τους δυσαρεστήσει.