O Tζάρεντ Λέτο φαρμακώνεται που οι αίθουσες θα ήταν άδειες χωρίς τις ταινίες της Marvel

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρει πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι δεν δουλεύει τίποτε άλλο στις αίθουσες πέρα από της ταινίες της Marvel, στο πλαίσιο συνέντευξής του για...ταινία της Marvel.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
O Tζάρεντ Λέτο φαρμακώνεται που οι αίθουσες θα ήταν άδειες χωρίς τις ταινίες της Marvel

Μπορείς να πεις πολλά για τον Τζάρεντ Λέτο, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι μασάει τα λόγια του, κάτι που τον έχει φέρει αρκετές φορές στο στόχαστρο των ΜΜΜ και της σοσιομιντιακής σφαίρας. Σε συνέντευξη του με αφορμή το επερχόμενο «Morbius», όπου υποδύεται τον γνωστό βαμπιρικό εχθρό του Σπάιντερμαν, ιδωμένο ως αντιήρωα στα πρότυπα του «Venom», ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ανέφερε ότι βρίσκει στενάχωρο που οι κινηματογραφικές αίθουσες παραμένουν βιώσιμες χάρη στα φιλμ της Marvel.

«Δεν φαίνεται να υπάρχει χώρος για άλλες ταινίες και αυτό αρχίζει να γίνεται αποκαρδιωτικό. Χωρίς τις ταινίες της Marvel οι αίθουσες ίσως να μην υπήρχαν», δηλώνει ο Λέτο, προσθέτοντας ότι είναι λίγο ελιτιστής, όσον αφορά το σινεμά. Πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή του, με δεδομένο ότι γίνεται στο πλαίσιο της προώθησης μιας ταινίας της Marvel, έστω και υπό την αιγίδα της Sony, που έχει το δικό της διευρυμένο μαρβελικό σύμπαν.

Ο Λέτο σχολίασε και τις διαρκείς καθυστερήσεις και αναβολές της ταινίας, που προήλθαν λόγω της πανδημίας, αλλά και της ανάγκης της Sony να βρει την ιδανική ημερομηνία κυκλοφορίας. «Αν η ταινία δεν δουλέψει στα ταμεία, έχουμε μια καλή δικαιολογία. Αργήσαμε πάρα πολύ.» Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες, αλλά και στις αίθουσες του υπόλοιπου κόσμου, στις 31 Μαρτίου. Εκτός κι αν πήρε ακόμα μια αναβολή την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.