Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Άνιστον μαζί σε ρομαντική κομεντί

Οι δύο πρωταγωνίστριες θα αλλάξουν σώμα στη νέα κομεντί του Μαξ Μπάρμπακοου, υπεύθυνου για το απολαυστικότατο «Palm Springs»

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Άνιστον μαζί σε ρομαντική κομεντί

Η μια υπήρξε βασίλισσα του box-office μέσα στα ‘90s, συνεχίζοντας τα περιστασιακά hit μέχρι σήμερα – σκεφτείτε πόσα εισιτήρια έκοψε το «Εισιτήριο για τον Παράδεισο» χωρίς σενάριο, με μόνα ατού εκείνη, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον εξωτισμό. Η άλλη υπήρξε «βασίλισσα για μια νύχτα» στα μισά των ‘00s, με τα «Φιλαράκια», όμως, να της διασφαλίζουν αιώνια εκτίμηση στη συνείδηση του κοινού. Τώρα Τζούλια Ρόμπερτς και Τζένιφερ Άνιστον θα συνεργαστούν για λογαριασμό της Amazon σε μια κομεντί στηριγμένη σε ένα κάποτε πολυφορεμένο concept, εκείνο της αλλαγής σωμάτων.

Αν κάτι μας κάνει αισιόδοξους για το πρότζεκτ, είναι ότι γράφει και σκηνοθετεί ο Μαξ Μπάρμπακοου, υπεύθυνος για την πιο διασκεδαστική rom-com που ειδαμε τα τελευταία χρόνια, το «Palm Springs», που στη χώρα μας λόγω πανδημίας – και Άνταμ Σάνμπεργκ, που δεν είναι και ο μαγνητικότερος πρωταγωνιστής του συμπαντος- πέρασε οριακά απαρατήρητη. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που έχουμε για την ταινία. Κι αν στο άκουσμα της Amazon οι αιθουσάρχες ήδη αναστενάζουν για τα εισιτήρια που θα χάσουν, επειδή η ταινία θα καταλήξει απευθείας στην πλατφόρμα, μπορούν να μείνουν ήσυχοι. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι σχεδιάζει να στηρίξει την εμπειρία της αίθουσας, διανέμοντας τις ταινίες της σε ευρύ κύκλωμα διανομής.

Τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, οπότε μην περιμένετε να την δείτε μέσα στο 2023, εκτός κι αν ο Μπάρμπακοου δουλεύει με ρυθμούς Ίστγουντ, που μπορεί να έχει την ταινία έτοιμη μέσα σε τέσσερις μήνες.