Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Ο Τζίμι Κίμελ αρνήθηκε την 5η του παρουσίαση Όσκαρ στην τελετή του 2025

Και σα να μην έφτανε μια τέτοια συμφορά, αρνήθηκε και ο Τζον Μαλέινι, που ομολογουμένως διέπρεψε στο φετινό Governor's Awards, που βέβαια κανείς δεν είδε, αφού δεν προβάλλεται τηλεοπτικά.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Ο Τζίμι Κίμελ αρνήθηκε την 5η του παρουσίαση Όσκαρ στην τελετή του 2025

Τα 97α Όσκαρ αναζητούν οικοδεσπότη. Ευτύχησαν σπάνια τα τελευταία χρόνια. Τρία χρόνια το να λες αστεία απαγορεύτηκε επίσημα (2019, 2020, 2021, χωρίς οικοδεσπότη), μια χρονιά (2022) το έδωσαν στις Έιμι Σούμερ, Ρετζίνα Χολ και Γουάντα Σάικς, ανεπίσημη χρονιά απαγόρευσης κι αυτή, εντάξει υπερβολές, όλα αυτά σε δύο αγκύλες που δημιουργούν δύο διπλές χρονιές του Τζίμι Κίμελ (2017, 2018 & 2023, 2024), μην πάμε πιο πίσω στον θεσμό, δεν τον συμφέρει κιόλας. Ο Κίμελ ήταν μιας μορφής ανάταση - και μια περίπτωση σύμπνοιας του ιντερνετικού τέρατος (της κοινής γνώμης δηλαδή), που δεν την είχες μπορετή. Θα μπορούσε αν ήθελε να παρουσιάζει μέχρι το βαθύ του γήρας, καλά να είναι θα ξανάρθει, δεν πιστεύω να ισχύσει εκείνη η δήλωσή του «πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τα Όσκαρ ακριβώς τέσσερεις φορές». Για τώρα όμως αρνήθηκε ευγενικά (μάλλον), θέλει λέει περισσότερη ισορροπία στη ζωή του, εξού έκοψε και τα καλοκαίρια από το Jimmy Kimmel Live, και αρνήθηκε και τα Έμμι, τα οποία επίσης έχει παρουσιάσει, τρεις φορές.

Αρνήθηκε όμως και ο Τζον Μαλέινι, τον αποκαλεί το HR, από όπου αντλούμε το θέμα, «πιο ριψοκίνδυνο και πιο σέξι στοίχημα», ωραίος τύπος, σταντ απ κωμικός, αλλά αν πραγματικά πηγαίναμε σε ριψοκίνδυνη επιλογή με τον Τζέσελνικ θα έπεφτε το σύστημα. Δεν έχει τον ρυθμό μιας οσκαρικής τελετής, αλλά σε μη πολιτικά ορθό κάνει τον Μαλέινι να μοιάζει σημερινή Ντίσνεϊ (όπου και ανήκει το ABC που μεταδίδει αυτά τα σόου βραβείων).

Κίμελ και Μαλέινι έδειχναν ιδαίτερα θετικές περιπτώσεις, οπότε η Ακαδημία τώρα θα διαλέξει από άλλο σακκούλι, αν σε ένοιαζε θα έτρεμες, ως έχουν τα πράγματα όλο και κάποιος θα βρεθεί να ηγηθεί της απονομής της 2ας Μαρτίου του 2025, δεν χάθηκε ο κόσμος.

Δείτε εδώ τι καλά παρουσίασε ο Μαλέινι τα Governor's φέτος, προσεκτικά, αστεία, με delivery κλάσης.

Ο Ρόλαντ Έμεριχ μιλά για έναν «πολύ δυναστευτικό» Τζέιμς Κάμερον όταν επιχείρησαν το «Fantastic Voyage»Ο Ρίντλεϊ Σκοτ ανακοινώνει την μεγαλύτερη σκηνή δράσης που έκανε ποτέ στην έναρξη του νέου «Μονομάχου»