«Τρελοί από Χέρι»; Οι αδελφοί Φαρέλι ετοιμάζουν σίκουελ του «Kingpin»!

25 χρόνια μετά, είναι καιρός για μερικά strike ακόμη και το πάλαι ποτέ καυτό δίδυμο της αμερικανικής κωμωδίας έχει ξεκινήσει μια ιδέα συνέχειας της cult δημιουργίας τους.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
«Τρελοί από Χέρι»; Οι αδελφοί Φαρέλι ετοιμάζουν σίκουελ του «Kingpin»!

Στην πραγματικότητα η είδηση έχει ολοκληρωθεί εδώ. Όμως για σκεφτείτε το:

Σωστά. Η πιθανότητα να δεις και πάλι αυτόν τον ανυπέρβλητο πρωταθλητή του μπόουλινγκ, τον Μπιγκ Ερν ΜακΚράκεν με τ' όνομα δεν είναι αρκετή;

Ή αλλιώς: Ελάχιστα μη έμψυχα όντα έχουν γίνει αντικείμενο τέτοιου ηδονικού/θηρευτικού βλέμματος, προτού τουλάχιστον αυτό συνυφανθεί με την εγκληματική συμπεριφορά.

Στην ταινία του 1996 έπαιζαν ακόμα οι Γούντι Χάρελσον και Ράντι Κουέιντ (και ασφαλώς η Βανέσα Έιντζελ), όμως για το σίκουελ όντως δεν υπάρχει ακόμα το παραμικρό. Μόνο ότι οι Φαρέλι είναι παραγωγοί. Στην πρώτη ταινία δεν ήταν εκείνοι σεναριογράφοι (ήταν οι Μπάρι Φανάρο και Μορτ Νέιθαν), εκτέλεσαν μόνο σκηνοθετικά χρέη, κάτι σου λέει όμως ότι τώρα θα αναλάβουν πολλαπλό ρόλο. Ο Χάρελσον οφείλει να επιστρέψει, ο Κουέιντ μοιάζει αδύνατο.

Κι επειδή είναι ελαφρώς κρίμα τούτο να έχει χαθεί τόσο ανάμεσα στον «Ηλίθιο και τον Πανηλίθιο» και το «Κάτι Τρέχει με τη Μαίρη», κι επειδή επίσης μπορεί να ξεχάσατε ποιος είναι ο θρύλος του μπόουλινγκ πριν ακόμα και την Αυτού Μεγαλειότητα τον Jesus (but he is a pervert, dude) του Τουρτούρο στον (μετά διετίας!) «Μεγάλο Λεμπόφσκι», ιδού:

Θα ενημερώσουμε για κάθε περαιτέρω εξέλιξη.