Κοινό σενάριο για τους δυο επόμενους Τζέιμς Μποντ;

Ο 24ος Μποντ αναμένεται να αναδειχτεί στην πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του franchise. Με τέτοια προγνωστικά και τον Ντάνιελ Κρεγκ ήδη δεσμευμένο στις επόμενες δύο ταινίες με ήρωα τον 007, η εταιρεία παραγωγής EON δεν χάνει τον καιρό της.

Από την Ανθή Νταουσάνη
Κοινό σενάριο για τους δυο επόμενους Τζέιμς Μποντ;

Ο 24ος Μποντ αναμένεται να αναδειχτεί στην πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του franchise. Με τέτοια προγνωστικά και τον Ντάνιελ Κρεγκ ήδη δεσμευμένο στις επόμενες δύο ταινίες με ήρωα τον 007, η EON δε χάνει τον καιρό της. Ο ένας εκ των σεναριογράφων του Skyfall, Τζον Λόγκαν, ήδη επεξεργάζεται ιδέες για το επόμενο φιλμ και είτε θα δουλέψει solo, είτε θα τεθεί επικεφαλής του όποιου team αναλάβει το τελικό draft της 25ης περιπέτειας. Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Λόγκαν να δουλεύει back to back τα δύο επόμενα σενάρια του Τζέιμς Μποντ, καθώς είναι πιθανό  να συνθέτουν μια ιστορία σε δύο μέρη. Άλλωστε από το Casino Royale και μετά σύσσωμη η παραγωγή, αλλά μαζί σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής έβαζαν το λιθαράκι τους στο σενάριο, οπότε ο Λόγκαν έχει συνηθίσει να αισθάνεται πολλά ζευγάρια μάτια να κοιτάζουν τα χαρτιά του πάνω από τον ώμο του.
Εάν επιβεβαιωθεί ότι η επόμενη περιπέτεια θα έχει σίκουελ, αυτό θα είναι πρωτόγνωρο για το φραντσάιζ, αφού συχνά οι ταινίες κρατούν στοιχεία από τις προηγούμενες ή επαναφέρουν πρόσωπα και γεγονότα, χωρίς ωστόσο να χάνουν την αυτοτέλειά τους και χωρίς να έχουν σχεδιαστεί με προοπτική συνέχειας.

Με τόσο γρήγορες εξελίξεις, δεν αποκλείεται να ξέρουμε σύντομα τα πρώτα στοιχεία για 25ο και 26ο τζειμσμποντικό έπος.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ