Η υπεύθυνη casting του «Joker: Folie a Deux» υποστηρίζει ότι η Lady Gaga θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Kαταφέρνει να μην εξαφανίζεται από την οθόνη όταν μοιράζεται το κάδρο με τον Χοακίν Φοίνιξ, σύμφωνα με τη Φρανσίν Μέισλερ.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Η υπεύθυνη casting του «Joker: Folie a Deux» υποστηρίζει ότι η Lady Gaga θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Η Φρανσίν Μέισλερ είναι περιζήτητη υπεύθυνη casting, έχοντας credits που εκτείνονται από το «12 Χρόνια Σκλάβος» - της χρωστάμε τη Λουπίτα Νιόνγκο- και το «Birdman» και φτάνοντας μέχρι την «Άφιξη» αλλά και τον «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού» του Λάνθιμου. Βρέθηκε στο Καρλόβι Βάρι για ένα masterclass κι εκεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο επερχόμενο «Joker: Folie a Deux» και, ειδικότερα, στη Lady Gaga. 

«Είναι τόσο καλή στην ταινία» ανέφερε. «Θα σας αφήσει άφωνους. Δεν την πρότεινα εγώ, δεν ήταν δική μου ιδέα. Την είχε σκεφτεί ο Τοντ Φίλιπς πριν από εμένα. Αλλά θα σας πω ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Το είδα και έμεινα πραγματικά έκπληκτη. Εντάξει, όλοι είδαμε τι μπορεί να κάνει στο "Ένα Αστέρι Γεννιέται", αλλά ταυτόχρονα σκεφτήκαμε ότι ο ρόλος ήταν μέσα στις δυνατότητες της, ήταν κάτι που μπορεί να κάνει και να δείχνει αληθινή. Εδώ όμως…Θεέ μου, είναι τόσο καλή. Ο Χοακίν έτσι και αλλιώς σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αλλά το ότι η ίδια μπορεί να τον ακολουθήσει και να μην εξαφανίζεται από την οθόνη στο πλευρό του δείχνει πόσο καλή είναι». 

Θυμίζουμε ότι το σίκουελ του Τοντ Φίλιπς είναι μιούζικαλ και ότι η Lady Gaga υποδύεται την Χάρλεϊ Κουίν, έστω κι αν στην ταινία ενδέχεται να μην κατονομάζεται ποτέ.