Η Σίρσα Ρόναν εκφράζει τη στεναχώρια της για την απόλυση του Ράιαν Γκόσλινγκ από το «Lovely Bones»

Τον ρόλο, που τελικά έπαιξε ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, είχε αναλάβει αρχικά ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος απολύθηκε λόγω δημιουργικών διαφωνιών με τον Πίτερ Τζάκσον.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Η Σίρσα Ρόναν εκφράζει τη στεναχώρια της για την απόλυση του Ράιαν Γκόσλινγκ από το «Lovely Bones»

Στο «Lovely Bones», που ο Πίτερ Τζάκσον γύρισε λίγο πριν πετάξει για τη Μέση Γη, τον ρόλο του θλιμμένου πατέρα είχε αναλάβει αρχικά ο Ράιαν Γκόσλινγκ . Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Γκόσλινγκ αντικαταστάθηκε από τον Μαρκ Γουόλμπεργκ λόγω δημιουργικών διαφωνιών με τον σκηνοθέτη – η αυθαίρετη απόφαση του ηθοποιού να βάλει 25 κιλά ήταν ένα από τα σημεία διαφωνίας. Η Σίρσα Ρόναν, που πρωταγωνιστούσε στο φιλμ, συμμετείχε πρόσφατα στο δημοφιλές podcast Happy Sad Confused και δήλωσε τη θλίψη της για την αποχώρηση του ηθοποιού.

«Αγάπησα τον Ράιαν και τον σκύλο του, τον Τζορτζ, και είχα στεναχωρηθεί πολύ που δεν θα είναι πια μαζί μας στα γυρίσματα. Νομίζω όμως ότι οι λόγοι της διαφωνίας ήταν βάσιμοι, μίλησα και στον Πίτερ και στον Ράιαν και τους καταλαβαίνω. Δεν είναι κάτι προσωπικό, απλώς καμιά φορά δεν βρίσκεσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον άλλο. Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ που τον αντικατέστησε ήταν πατέρας τριών παιδιών και είχε σχετική εμπειρία, ο Ράιαν ήταν πολύ νέος τότε, μόλις 27», είπε η Ρόναν.

Ο ίδιος ο Γκόσλινγκ είχε αναλάβει το βάρος της ευθύνης για την απόλυσή του λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες. H ταινία είχε καταφέρει να αποσπάσει μια οσκαρική υποψηφιότητα Β’ Ανδρικού Ρόλου - ο Στάνλεϊ Τούτσι σε έναν απωθητικό ρόλο – μα έλαβε μέτριες κριτικές, απέτυχε στα ταμεία και έχει σχεδόν ξεχαστεί. Δεν θα πούμε ότι αδικήθηκε, ένα πρόβλημα ήταν σίγουρα ότι οι περιπέτειες του Τζάκσον στη Μέση Γη του είχαν αφήσει «κουσούρι» επικότητας και μεγαλοπρέπειας και  αυτή η ταινία ίσως να χρειαζόταν τον Τζάκσον των «Ουράνιων Πλασμάτων».

Το «Cinobo Πατησίων» φιλοδοξεί να γίνει το ελληνικό «Prince Charles»Οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου