Πρώτες εικόνες: Ο Τζος Σαφντί μεταμόρφωσε τον Τιμοτέ Σαλαμέ σε πρωταθλητή του πινγκ πονγκ!

Το «Marty Supreme» αναφέρεται ως biopic του ιστορικού Αμερικανού πρωταθλητή, Μάρτι Ράισμαν, με τον Σαλαμέ να συμμετέχει από τη θέση πρωταγωνιστή και παραγωγού.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Πρώτες εικόνες: Ο Τζος Σαφντί μεταμόρφωσε τον Τιμοτέ Σαλαμέ σε πρωταθλητή του πινγκ πονγκ!

Ο Τζος Σαφντί «τα 'σπασε» με τον αδελφό Μπένι (πολύ γρήγορα, οι Κοέν έκαναν δεκαετίες ολόκληρες, οι Ταβιάνι χωρίστηκαν μόνο από τον θάνατο) και τώρα και οι δυο τους κάνουν αθλητικά δράματα/biopics. Δεδομένα κάποιοι συνυπογράφουν, άλλοι που δεν τους θεωρούν δα και εγγύηση αναμένουν το αποτέλεσμα. Και οι δύο ταινίες είναι για την Α24, οι αναγνώστες μας γνωρίζετε ήδη το «The Smashing Machine» με τον The Rock που έχει ετοιμάσει ο Μπένι.

Το «Marty Supreme» είναι το άλλο και ξεκινά γυρίσματα αυτές τις μέρες, με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μάρτι Ράισμαν, ενός απίθανου αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έπαιρνε τίτλους από το 1946 μέχρι το 2002 (!). Το σενάριο συνυπογράφεται από τον μόνιμο Ρόναλντ Μπρόνστιν.

Ένα μικρό εύγε στον Τιμοτέ Σαλαμέ, για την ανησυχία και το ρίσκο, καθώς η ανάληψη ενός τέτοιου ρόλου έχει απειροελάχιστες εμπορικές προοπτικές και, παρότι biopic, πολύ δύσκολα θα προέβλεπε κανείς ακαδημαϊκή επιβράβευση.

Oι πρώτες εικόνες του Σαλαμέ ως Ράισμαν μόλις κυκλοφόρησαν, προσθέτουμε και δύο βίντεο, έτσι για να ξέρουμε με ποιον χαρακτήρα έχουμε να κάνουμε στην προσωπογραφία - οι φήμες μιλούν (άκρως...Σαφντικά) και για έναν τύπο με ειδική σχέση με τα στοιχήματα.

Τον Ιανουάριο ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Κλερ Ντενί«Πριν το Τέλος»: Ένας δυναμίτης μπεργκμανικών αποήχων στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας