Τρέιλερ «May December»: Τζούλιαν Μουρ και Νάταλι Πόρτμαν σε αλησμόνητο ερμηνευτικό τετ α τετ

Η 10η ταινία του Τοντ Χέινς χαιρετίζεται παντού για τον κοφτερό σαρκασμό και τις ερμηνείες της, πράγμα που κάνει την πανελλήνια πρώτη της το προσεχές Σάββατο στις 29ες Νύχτες Πρεμιέρας σοβαρά πολυαναμενόμενη. Λεπτομέρειες εντός.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
Τρέιλερ «May December»: Τζούλιαν Μουρ και Νάταλι Πόρτμαν σε αλησμόνητο ερμηνευτικό τετ α τετ

Μετά τα «Safe», «Far from Ηeaven», «I'm Not There» και «Wonderstruck», η Τζούλιαν Μουρ συμμετέχει στην 5η ταινία (από 10!) του Τοντ Χέινς. Και το κάνει με μια ταινία απολαυστικά κοφτερή που έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στις Κάννες, όπου έγινε η παγκόσμια πρώτη, που ανοίγει απόψε το φεστιβάλ της Νέας Υόρκης και έρχεται και στη χώρα μας το Σάββατο στην (ήδη sold out) προβολή των Νυχτών Πρεμιέρας. (Περισσότερα εδώ)

Στην ιστορία της ταινίας μια φτασμένη ηθοποιός αναλαμβάνει να υποδυθεί μιας μεσήλικη η οποία είχε αποτελέσει πέτρα πανεθνικού σκανδάλου δυο δεκαετίες πίσω όταν ξελόγιασε έναν έφηβο μαθητή, με τον οποίον είναι πλέον παντρεμένοι κι έχουν οικογένεια. Κάπου εκεί θα αρχίσουν λέει κλεφτές ματιές, δηλητηριώδεις ατάκες και τριγωνικές εξελίξεις που παίζουν σε τόσα πολλά ταμπλώ που δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς και αν αυτό που επιλέγεις είναι πλέον πρέπον στις τρέχουσες αντιλήψεις. Έτσι είναι όταν τα κριτήρια παλαντζάρουν.

Στην παραγωγή συναντάμε την ίδια την Πόρτμαν, τον Γουίλ Φέρελ και μερικούς ακόμα «κανονικούς» παραγωγούς, το σενάριο υπογράφουν οι Σάμι Μπερκ και Άλεξ Μεκάνικ, ενώ ανάμεσα στις δύο μεγάλες κυρίες κάθεται ο Τσαρλς Μέλτον στον ρόλο του 36χρονου πια που πρώτη φορά αναλογίζεται τι του συνέβη στην εφηβεία του.

Θα περάσουμε καλά, ραντεβού το Σάββατο, ιδού και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.