It's a wrap! Το 7o «Mission Impossible» έκλεισε τα μαραθώνια γυρίσματά του

Και ο Κρίστοφερ ΜακΚουάρι, ο συνδημιουργός και ανανεωτής της σειράς, γιόρτασε με μια φωτό στο Instagram που τιμά το «ανίκητο» συνεργείο για την επίτευξη γυρισμάτων που ακόμα και υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν «impossible».

Από τον Ηλία Δημόπουλο
It's a wrap! Το 7o «Mission Impossible» έκλεισε τα μαραθώνια γυρίσματά του

Με την διετία που διανύουμε τα γυρίσματα του 7ου Mission Impossible μοιάζουν να ξεκίνησαν πιο μακριά κι από τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας 25 χρόνια πριν. Ήταν κάπου εκεί στον χειμώνα του 2020 στην Βενετία που ο Τομ Κρουζ και η σπουδαία ομάδα του franchise ήλπιζαν να κινηματογραφήσουν στο Καρναβάλι της πόλης. Τίποτα δεν συνέβη βέβαια και από εκεί ξεκίνησε μια σειρά ενάρξεων και διακοπών που έφτασε μέχρι χθες, δυο χρόνια από την έναρξη της προ-παραγωγής. Αυτό το Mission έμοιαζε δυσκολότερο κι από την μυθοπλασία του.

Στην φωτό που ανήρτησε ο ΜακΚουάρι, σε έναν λογαριασμό που παρελαύνει όλο το καστ και όλο το...συνεργείο της ταινίας, αγναντεύουν με τον Κρουζ, μάλλον τσιμπώντας ο ένας τον άλλον που αυτή η οδύσσεια έφτασε τελικά στον προορισμό της - ή, αν αυτός είναι στην πραγματικότητα η αίθουσα, τουλάχιστον στην λήξη της δουλειάς.

Μιας δουλειάς που είχε πολλά επεισόδια, διακοπές, φασαρία, τον Κρουζ να επιπλήττει μέλη του συνεργείου που έκαναν του κεφαλιού τους με τα μέτρα για τον Covid, νέες διακοπές κι έπειτα πολλή δημοσιότητα γύρω από τα stunts και αυτής της ταινίας που θα μας κρατήσουν άγρυπνους και κατευχαριστημένους εκ προοιμίου - η εμπιστοσύνη στον Τομ και την επιμέλεια ΜακΚουάρι είναι δεδομένη.

Στην ταινία επιστρέφει όλη η ομάδα (Ρέιμς, Πεγκ και βέβαια Ρεμπέκα Φέργκιουσον) με την προσθήκη της Χέιλι Άτγουελ, που κατά τον ΜακΚουάρι θα είναι μια «καταστροφική δύναμη της φύσης», ενώ θα υπάρξει και μια πλειάδα νέων χαρακτήρων. Λεπτομέρειες πλοκής δεν υπάρχουν, αν και είναι δεδομένη η συνέχεια στο νήμα των δύο προηγούμενων ταινιών που και την μυθολογία ανανεώνει και την «τηλεοπτική» φύση της σειράς συνεχίζει. Ο προγραμματισμός λέει Σεπτέμβριος 2022, με το 8ο μέρος να είναι για το καλοκαίρι του 2023.