Το «Κaos» που άφησαν πίσω τους: Το Netflix ακύρωσε τη σειρά

Αν περιμένατε να δείτε τον Δία του Τζεφ Γκόλντμπλαμ σε νέες περιπέτειες, τα νέα δεν είναι ευχάριστα.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Το «Κaos» που άφησαν πίσω τους: Το Netflix ακύρωσε τη σειρά

Το «Kaos» συζητήθηκε πολύ στη χώρα μας, ακόμα κι από εφημερίδες και μέσα που έχουν διακόψει προ πολλού τις σχέσεις τους με την κινηματογραφική και την τηλεοπτική μυθοπλασία όταν αυτή δεν ομιλεί την ελληνική. Προφανώς οι σχέσεις της σειράς με την ελληνική μυθολογία έπαιξαν σημαντικό ρόλο, τα πρόσφατα μαντάτα, όμως, φανερώνουν την πιθανότητα οι ιθύνοντες του Netflix να μην είναι ευχαριστημένοι με τα συνολικά νούμερα.

Αν περιμένατε, λοιπόν, δεύτερη σεζόν, λυπόμαστε, η σειρά μόλις ακυρώθηκε. Ο δημιουργός της σειράς Τσάρλι Κόβελ εξέδωσε μια σχετική ανακοίνωση, στην οποία είπε τα εξής: «H σειρά δεν ανανεώθηκε. Φυσικά και είμαι συντετριμμένος που δεν θα γυρίσουμε περισσότερα επεισόδια του Kaos, αλλά δεν θέλω αυτά τα νέα να επισκιάσουν όσα καταφέραμε να δημιουργήσουμε. Είμαι απίστευτα τυχερός που δούλεψα με ένα τόσο ταλαντούχο καστ και συνεργείο και είμαι περήφανος για τη σειρά μας. Σας ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχατε. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια ηρωικών διαστάσεων, και ήταν μεγάλη τιμή να δουλέψω μαζί σας. Όσο για τους υπέροχους θαυμαστές, ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και για τον ενθουσιασμό σας. Μου έδειξαν subreddits που έκαναν την καρδιά μου να φτερουγίσει. Οι μικρές λεπτομέρειες και τα κρυμμένα μηνύματα που παρατηρήσατε με έκαναν να χαμογελάσω αμέτρητες φορές. Έχω συγκινηθεί σε σημείο υπερβολής από τις θετικές αντιδράσεις σας για τη σειρά. Ευχαριστώ πολύ και, παρεμπιπτόντως, μία από τις θεωρίες σας για το ποιος ή τι είναι το Kaos ήταν απόλυτα σωστή».

Κι αυτά αφού έγραψε, έκλεισε με μια προτροπή να συνεχίσουν να μιλούν για το «Kaos» γιατί πολύς κόσμος εκεί έξω δεν το έχει δει. Ποιος ξέρει, ίσως αν υπάρξει τρομερό ενδιαφέρον, η σειρά συνεχιστεί κάπου αλλού μετά από καιρό, δεν θα είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι σχετικό.

Ο Σον Μπέικερ δεν χρησιμοποίησε συντονιστή οικειότητας στις ερωτικές σκηνές της «Αnora»To αγωνιώδες «Tatami» στις 30ές Νύχτες Πρεμιέρας