Oι ταινίες που θα δούμε την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις αίθουσες

Ο Νίκολας Κέιτζ ως serial killer, η Σκάρλετ Γιόχανσον, οι ανεμοστρόβιλοι, ο Μελ Γκίμπσον, ένα ιταλικό σουξέ, ένα θρυλικό «it's showtime», το «Moon River» και ο Πάφιν Ροκ στους κινηματογράφους απο αυτή την Πέμπτη.

Oι ταινίες που θα δούμε την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις αίθουσες

Longlegs

Η πράκτορας του FBI Λι Χάρκερ αναλαμβάνει την επίλυση της υπόθεσης ενός κατά συρροή δολοφόνου. Σύντομα ανακαλύπτει μία προσωπική σχέση μαζί του και θα πρέπει να τον σταματήσει πριν χτυπήσει ξανά.

O Oζ Πέρκινς μεταπηδά σε μεγαλύτερη κατηγορία με ένα ατμοσφαιρικό φιλμ τρόμου που κερδίζει πολλά από τη στοιχειωτική εμφάνιση του Νίκολας Κέιτζ.

Σκηνοθεσία: Οζ Πέρκινς

Τwisters

Kαθώς η περίοδος των καταιγίδων εντείνεται και πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα κάνουν την εμφάνισή τους, οι δρόμοι μιας μετεωρολόγου με τραυματική εμπειρία και μιας περσόνας των social media διασταυρώνονται.

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία των ‘90s γνωρίζει σίκουελ με διαφορετικό καστ και μια απρόσμενη επιλογή πίσω από τον φακό: τον σκηνοθέτη του «Minari».

Σκηνοθεσία: Λι Άιζακ Τσανγκ

Fly me to the Moon

Η Κέλι Τζόουνς, το παιδί-θαύμα του μάρκετινγκ, έρχεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της ΝΑΣΑ και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης. Όταν ο πρόεδρος θεωρεί την αποστολή πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Τζόουνς λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσεδάφιση στο φεγγάρι και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά.

Ο συνδυασμός μιας ρομαντικής κομεντί με μια δημοφιλή θεωρία συνωμοσίας από το παρελθόν και με τη Σκάρλετ Γιόχανσον στη μαρκίζα μπορεί να αποβεί ακαταμάχητος  για το εγχώριο κοινό.

Σκηνοθεσία: Κρεγκ Μπερλάντι

Ανεξιχνίαστοι Φόνοι (Boneyard)

Όταν τα υπολείμματα οστών έντεκα γυναικών ανακαλύπτονται στην έρημο του Νέου Μεξικού, ξεκινά μια εκτεταμένη έρευνα. O ντετέκτιβ Ορτέγκα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κάρτερ και ο πράκτορας Πέτροβικ προσπαθούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον υπεύθυνο για τις δολοφονίες.

Αστυνομικό θρίλερ παραγωγής 2024 σε σκηνοθεσία Ασίφ Ακμπάρ με τον Μπράιαν Βαν Χολτ, τον 50 Cent και τον Μελ Γκίμπσον.

Σκηνοθεσία: Ασίφ Ακμπάρ

Πάντα Υπάρχει το Αύριο (C’ e Ancora Domani)

H Ντέλια, σύζυγος και μητέρα, παλεύει να επιβιώσει στην ιταλική μεταπολεμική κοινωνία απέναντι σε μια καταπιεστική καθημερινότητά και έναν τυραννικό σύζυγο.

Διδακτικό και αφελές σκηνοθετικό ντεμπούτο από την Πάολα Κορτελέζι που μιμείται παρά επικαλείται ένα σινεμά άλλων εποχών, αλλά κατάφερε να βρει σημείο επαφής με το ιταλικό κοινό, κόβοντας πάνω από 5 εκατομμύρια εισιτήρια.

Σκηνοθεσία: Πάολα Κορτελέζι

Αll that Jazz

O Τζο Γκίντεον, σούπερ επιτυχημένος χορογράφος και σκηνοθέτης στο Μπρόντγουέι και στο Χόλιγουντ, αδιόρθωτος γυναικάς, ακραίος εργασιομανής και μανιώδης καπνιστής, προετοιμάζει πυρετωδώς το επόμενο μιούζικαλ και την επόμενη ταινία του. Παθαίνει καρδιακή προσβολή και καταλήγει στο νοσοκομείο, όπου μεταξύ ζωής και θανάτου, ανακαλεί το παρελθόν, αναθεωρεί τη φιλοσοφία και επανεξετάζει τις σχέσεις και την τέχνη του.

4 Όσκαρ και μια εξασφαλισμένη θέση στο πάνθεον των μιούζικαλ, των ταινιών γύρω από την καλλιτεχνική δημιουργία, του σινεμά στο σύνολό του.

Σκηνοθεσία: Μπομπ Φόσι

Πρόγευμα στα Τίφανις (Breakfast at Tiffany’s)

Η Χόλι Γκολάιτλι, μια ανέμελη κοσμική Νεοϋορκέζα με άψογο στιλ και αγάπη για τα ωραία πράγματα, επιδιώκει να εξασφαλίσει έναν πλούσιο σύζυγο. Όταν ο Πολ, ένας άσημος συγγραφέας που συντηρείται οικονομικά από μια πλούσια γυναίκα γίνεται ο νέος της γείτονας, αρχίζουν να έλκονται ο ένας από τον άλλον.

Σκηνοθεσία: Μπλέικ Έντουαρντς

Πάφιν Ροκ: Νέες Φιλίες (Puffin Rock: New Friends)

Η εξαφάνιση του τελευταίου αυγού της σεζόν κάτω από περίεργες συνθήκες, οδηγεί την Ούνα και τους φίλους της να ξεκινήσουν έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να προσπαθήσουν να το σώσουν πριν μια μεγάλη καταιγίδα χτυπήσει το Πάφιν Ροκ και βάλει το νησί σε κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Τζέρεμι Πάρσελ, Λορέιν Λόρνταν