Oι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Ένα εκθαμβωτικό animation, μια ταινία τρόμου, ένα «σιωπηρό» θρίλερ κι ένα anime κυκλοφορούν στις αίθουσες, ενώ οι Νύχτες Πρεμιέρας συνεχίζονται.

Oι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Το Ατίθασο Ρομπότ (Wild Robot)

Ρομπότ ναυαγεί σε ακατοίκητο νησί και πρέπει να προσαρμοστεί στο αφιλόξενο περιβάλλον, ενώ σταδιακά χτίζει σχέσεις με τα ζώα στο νησί και γίνεται ο θετός γονιός ενός ορφανού πτηνού.

Aν πιστέψουμε τις κριτικές, το «Wild Robot» είναι η ωριμότερη δημιουργία του Κρις Σάντερς (Λίλο και Στιτς, Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας) και βάζει πλώρη για τα Όσκαρ.

Σκηνοθεσία: Κρις Σάντερς

Βagman

Όταν μια απειλή από την παιδική του ηλικία επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, ένας πατέρας αγωνίζεται απεγνωσμένα ενάντια στον βαθύτερο εσωτερικό φόβο του.

Οι κριτικές είναι αποθαρρυντικές για αυτή την ταινία τρόμου του Κολμ ΜακΚάρθι (The Girl with all the Gifts) που δεν θα πραγματοποιήσει δημοσιογραφική προβολή στη χώρα μας.

Σκηνοθεσία: Κολμ ΜακΚάρθι

Η Ώρα της Σιωπής (The Silent Hour)

Ντετέκτιβ με προβλήματα ακοής, που εργάζεται ως διερμηνέας για το αστυνομικό τμήμα έρχεται αντιμέτωπος με μια ομάδα διεφθαρμένων αστυνομικών που προσπαθούν να εξοντώσουν μία κωφή μάρτυρα φόνου σε μια πολυκατοικία.

Θα προσπερνούσαμε το συγκεκριμένο θρίλερ δίχως δεύτερη ματιά, αν δεν έφερε την υπογραφή του Μπραντ Άντερσον, που κάποτε έδινε υποσχέσεις με τα «Session 9» και «The Machinist».

Σκηνοθεσία: Μπραντ Άντερσον

My Hero Academia: You’re Next

Μπορεί ο Ολ Μάιτ να μην είναι πλέον ο Νο1 ήρωας μιας κοινωνίας όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού έχει ένα εξαιρετικό Χάρισμα, αλλά ο Ντέκου και οι συμμαθητές του στο Πρόγραμμα Ηρώων στο Λύκειο U.A. είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τα ιδανικά του ως ήρωες.

Anime απευθυνόμενο αποκλειστικά στους φαν της σειράς, καθώς αποτελεί τη συνέχεια μιας ιστορίας εν εξελίξει.

Σκηνοθεσία: Τενσάι Οκαμούρα

Αλ Πατσίνο: «O Λιούμετ και ο Μίλος Φόρμαν μού άσκησαν κριτική για τον Σημαδεμένο»Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μοιράζεται κινηματογραφικές επιρροές του «Megalopolis»