Τρέιλερ: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι ο «Νυχτερινός Εκφωνητής»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης επιστρέφει στην αγαπημένη του Αθήνα, αναζητώντας ραδιοφωνικά έναν χαμένο έρωτα. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τρέιλερ: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι ο «Νυχτερινός Εκφωνητής»

Δεκατέσσερα χρόνια είχε να κάνει ταινία ο Ρένος Χαραλαμπίδης, από τα «Τέσσερα Μαύρα Κουστούμια», μια πικρή κωμωδία που, δυστυχώς, δεν εξελισσόταν πέρα από το αρχικό της ανέκδοτο. Παραμένει δημιουργός με συγκεκριμένη γραφή και υπογραφή, κάνει ένα σινεμά πιο σινεφιλικό από οτιδήποτε άλλο ομιλεί την ελληνική εκεί έξω, ένα σινεμά ημερολογιακού χαρακτήρα, τον ήρωα του οποίου υποδύεται ο ίδιος - κακά τα ψέματα, αυτό έχει στοιχίσει λίγο στην υποδοχή και στην αποδοχή της φιλμογραφίας του. 

Φέτος το καλοκαίρι επιστρέφει αθόρυβα με τον «Νυχτερινό Εκφωνητή», την ιστορία ενός ραδιοφωνικού παραγωγού που έχει εκπομπή τη βραδιά που κλείνει τα 50. Το βράδυ αυτό αποφασίζει να αναζητήσει έναν χαμένο έρωτα της νιότης του, παίζοντας στον αέρα παλιά μηνύματα στον τηλεφωνητή και ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων.

Κρίση μέσης ηλικίας, χαμένες αγάπες, νυχτερινές εξομολογήσεις, ένα πολύ διαφορετικό «Μωρό μου Φάλτσο» και μια νυχτερινή Αθήνα κινηματογραφημένη ερωτικά. Παρακολουθώντας το τρέιλερ, διαπιστώνεις ότι πρόκειται για no budget story, σκέφτεσαι, όμως, πως ίσως να θες να καπνίσεις και πάλι φτηνά τσιγάρα μετά την προβολή, μήπως μπορέσεις να μερώσεις για λίγο την καρδιά του κτήνους. 

Η ταινία κυκλοφορεί στoυς θερινούς κινηματογράφους στις 20 Ioυνίου.