H Nίκι Γκλέιζερ είναι η νέα παρουσιάστρια των Χρυσών Σφαιρών

Η κωμικός έκλεψε την παράσταση στο πρόσφατο «Roast of Tom Brady» και τώρα ετοιμάζεται να επαναλάβει το ίδιο στην τελετή απονομής των 82ων Χρυσών Σφαιρών, δηλώνοντας φαν της αντίστοιχης δουλειάς του Ρίκι Ζερβέ και της Τίνα Φέι σε παλιότερες απονομές. 

Από τον Γιάννη Βασιλείου
H Nίκι Γκλέιζερ είναι η νέα παρουσιάστρια των Χρυσών Σφαιρών

Μετά το (απαραίτητο) reboot του θεσμού, οι Χρυσές Σφαίρες φαίνεται να επενδύουν σε φρέσκα, όχι ιδιαίτερα προβεβλημένα πρόσωπα για την παρουσίαση της τελετής τους, στην οποία, όπως διαπιστώσαμε, οι σταρ έχουν επιστρέψει και συμμετέχουν με κέφι και χαλαρότητα, όπως και στο παρελθόν.

Μετά την ατυχέστατη περσινή παρουσία του Τζο Κόι – μα δεν είχαν δει το «Εaster Sunday»;- η φετινή επιλογή φαίνεται να αρέσει στα media. Η κωμικός Νίκι Γκλέιζερ, που βρίσκεται χρόνια στο κουρμπέτι, αλλά απέκτησε μεγαλύτερη δημοφιλία στις ΗΠΑ συμμετέχοντας στο «Roast of Tom Brady», πρόκειται να παρουσιάσει την τελετή. Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη και ότι μερικές από τις αγαπημένες της στιγμές κωμωδίας προήλθαν από παρουσιάσεις των Χρυσών Σφαιρών σαν αυτές της Τίνα Φέι και του Ρίκι Ζερβέ και ότι ελπίζει να συνεχίσει αυτή την παράδοση, ακόμα κι αν οδηγήσει στην ακύρωσή της.

Η τελετή διεξάγεται στις 5 Ιανουαρίου 2025 και θα προβληθεί από τα κανάλια της Nova.

Ο Κόπολα μοιράζεται τις αγαπημένες του ταινίες στο LetterboxdΤρέιλερ «Miyazaki, Spirit of Nature»: Ένα ντοκιμαντέρ για έναν ιερό Ιάπωνα δημιουργό