Η Νικόλ Κίντμαν προσφέρει ευεξία και... ανατριχίλες στο τρέιλερ του «Nine Perfect Strangers

Η Νικόλ Κίντμαν βάζει «Εννιά Τελείως Αγνώστους» να... σκάψουν τους τάφους τους και να βρουν την ευεξία στη νέα τηλεοπτική σειρά για λογαριασμό του Hulu.

Από τον Χρήστο Πολίτη
Η Νικόλ Κίντμαν προσφέρει ευεξία και... ανατριχίλες στο τρέιλερ του «Nine Perfect Strangers

Δεύτερη καριέρα φαίνεται πως χτίζει η Νικόλ Κίντμαν στην τηλεόραση μετά τα πρόσφατα «Big Little Lies», «The Undoing» και την συμμετοχή της στο «Top of the Lake». Με οσκαρικό καστ και δυνατά ονόματα, το πολυαναμενόμενο «Nine Perfect Strangers» έχει μπροστάρισσα την Νικόλ Κίντμαν στον ρόλο μιας ανατριχιαστικής γκουρού και συμπρωταγωνιστές τους/τις Μελίσα Μακάρθι, Μάικλ Σάνον, Ρετζίνα Χολ, Λουκ Έβανς και Μπόμπι Καναβάλε.

Η μίνι-σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Λίαν Μοριάρτι, η οποία ασφαλώς και δεν μας είναι άγνωστη, καθώς είναι εκείνη που έγραψε το μυθιστόρημα «Big Little Lies» που μεταφέρθηκε στο HBO και αποθέωσε τις Κίντμαν, Ντερν, Γουίδερσπουν ως μια ιδανική ερμηνευτική τριπλέτα (ενώ στον δεύτερο κύκλο καλοδέχτηκε την Μέριλ Στριπ).

Στο «Nine Perfect Strangers» ακολουθούμε την ιστορία εννιά άγνωστων μεταξύ τους αστών, που επισκέπτονται ένα θεραπευτικό κέντρο. Αυτό το φαινομενικά ιδανικό κέντρο υπόσχεται να διώξει από πάνω τους οτιδήποτε στρεσογόνο και να τους αναζωογονήσει. Στις 10 μέρες που θα ακολουθήσουν, η Διευθύντρια του χώρου Μάσα (Νικόλ Κίντμαν) θα προσπαθήσει να αναδιομορφώσει το σώμα και την ψυχή τους. Είναι όμως όλα τόσο γαλήνια όσο φαίνονται στην επιφάνεια ή μήπως από κάτω κρύβεται κάτι πολύ σαθρό και σκοτεινό;

Το τρέιλερ μας έπεισε και με το παραπάνω πως το «Nine Perfect Strangers» έχει όλα εκείνα τα υλικά για να γίνει μια πολύ αγαπημένη συνήθεια. Άρρωστη μεν, αγαπημένη δε.

Το πρώτο επεισόδιο «ευεξίας» θα μεταδοθεί στις 18 Αυγούστου.