O Τζος Ο' Κόνορ δίπλα στην Έμιλι Μπλαντ για τον μυστηριώδη καινούριο Σπίλμπεργκ

Και κάπως έτσι κλείνει το πρωταγωνιστικό ντουέτο, για μια «UFO movie» που έχει ήδη καπαρώσει τον Μάιο του 2026 κι ας μην ξέρουμε πρακτικά τίποτα επιβεβαιωμένο για αυτήν.

Από τον Ηλία Δημόπουλο
O Τζος Ο' Κόνορ δίπλα στην Έμιλι Μπλαντ για τον μυστηριώδη καινούριο Σπίλμπεργκ

Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε η Έμιλι Μπλαντ. Τώρα κλείνει ο Τζος Ο' Κόνορ μεταγραφή αεροδρομίου (εντάξει, υπερβολή) και η μυστηριώδης επιστροφή του Σπίλμπεργκ στην επιστημονική φαντασία (στην φλέβα των νεανικών του αριστουργημάτων;) έχει πρωταγωνιστικό ντουέτο.

Ο Σπίλμπεργκ φαίνεται να ποντάρει πολλά εδώ - το μαρτυρά η κρυψίνοια και το ανάλογο μάρκετινγκ - για μια ταινία μετά από αρκετά χρόνια στην σπιλμπεργκική ψυχαγωγική φλέβα που εκτιμώ στ' αλήθεια δεν έχει επιχειρήσει ο Αμερικανός από την εποχή του 4ου Ιντιάνα. Στο σενάριο θα τον συνδράμει ο Ντέιβιντ Κεπ, μεγάλη μανούλα σε αυτά, και στην παραγωγή είναι και πάλι η Κρίστι Μακόσκο, που συνεργάζεται με τον Σπίλμπεργκ επίσης από τον Ιντιάνα του 2008.

Ενδιαφέρουσα πληροφορία; Στον προγραμματισμό των ΙΜΑΧ για τους επενδυτές του, τον Μάιο του 2026 υπάρχει μια ταινία που τιτλοφορείται «The Dish». Ουδείς ξέρει αν μιιλάμε για τον Σπίλμπεργκ, αλλά μάλλον μοιάζει με τίτλο εργασίας μιας ταινίας με θέμα τους «ιπτάμενους δίσκους».

Η Μπλαντ είναι σε σταθερή ζήτηση και σύντομα θα τη δούμε στο «The Smashing Machine» του Μπένι Σαφντί, δίπλα στον Ντουέιν Τζόνσον, ενώ ο Ο' Κόνορ φαίνεται να βρίσκει έναν δρόμο, καθώς ήδη αυτή τη στιγμή είναι και στο 3ο Knives Out, τιτλοφορημένο «Wake Up Dead Man».

Μεγάλες  - και περίπου βέβαια ικανοποιημένες - προσδοκίες, το 2026 όμως είναι ακόμα μακριά.

Στο όχημα του κινηματογραφικού «Peaky Blinders» και η Ρεμπέκα Φέργκιουσον!H Tίλντα Σουίντον στο «The End» του Τζόσουα Οπενχάιμερ