Το σκέφτονται στη Disney για 2η σεζόν «Obi Wan Kenobi»

Έτσι δήλωσε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στην Comic-Con τους Λος Άντζελες, ανοίγοντας την όρεξη στους φαν.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Το σκέφτονται στη Disney για 2η σεζόν «Obi Wan Kenobi»

Στα χαρτιά το «Obi-Wan Kenobi» είχε υπέρ του την επιστροφή ενός θρυλικού χαρακτήρα, την επιστράτευση του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, αλλά και τον Τζον Γουίλιαμς που έγραψε ένα θεματάκι για τον ήρωα, και φαινόταν η πιο υψηλού βεληνεκούς παραγωγή του Disney+ γύρω από το σύμπαν του «Star Wars». Στην πράξη όλα έδειχναν μικρά και προσχηματικά, έλειπε η αυθεντική επική ματιά στη σκηνοθεσία, την οποία δύσκολα υποκαθιστά η καλλιτεχνική διεύθυνση, ενώ το σενάριο έμοιαζε προχειρογραμμένο. Ο δε ήρωας συχνά βρισκόταν κομπάρσος στην ιστορία του.

Για να μην τα πολυλογούμε, πάλι με το «Mandalorian» έμειναν να παρηγορηθούν οι φαν – αν και το «Andor» ήταν κατά γενικη ομολογία αξιόλογο. Μολαταύτα, ο Κενόμπι είναι ήρωας αγαπητός, ο ΜακΓκρέγκορ ως Κενόμπι είναι ατραξιόν, εύλογα στο στούντιο το σκεφτονται για μια δεύτερη σεζόν. Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στην Comic-Con του Λος Άντζελες, απάντησε σε ερωτήσεις των φαν κι εκεί αποκάλυψε ότι συζητούν σοβαρά ιδέες για τη δεύτερη σεζόν. Ο ίδιος είπε ότι θέλει να φορέσει τη στολή που φορά ο χαρακτήρας στο «Clone Wars» και ότι θέλει να μοιραστεί περισσότερες σκηνές με τον Χέιντεν Κρίστενσεν ως Άνακιν Σκαϊγουόκερ/Νταρθ Βέιντερ.

Για να δούμε τι θα δούμε και, κυρίως, αν θα το δούμε.

30ές Νύχτες Πρεμιέρας: Το πρόγραμμα της Τετάρτης 9 ΟκτωβρίουHuman Traces: Το 15ο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Balkans Beyond Borders έρχεται στις Σπέτσες