O Γκάρι Όλντμαν θέλει να παίξει τον Ντάμπλντορ στη σειρά «Χάρι Πότερ»

Ακούγεται ιδεώδες casting. Εκεί στη Warner ακούνε;

Από τον Γιάννη Βασιλείου
O Γκάρι Όλντμαν θέλει να παίξει τον Ντάμπλντορ στη σειρά «Χάρι Πότερ»

Στη Warner αρχίζουν να βάζουν τη σειρά «Χάρι Πότερ» σε …σειρά, ανακοινώνοντας πρόσφατα οντισιόν ανοιχτές για το κοινό, ώστε να βρεθούν οι νέοι Χάρι, Ρον και Ερμιόνη ανάμεσα σε χιλιάδες παιδιά. Υποθέτουμε ότι ύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις και για το υπόλοιπο καστ και, για καλό τους, φανταζόμαστε ότι θα συνεχίσουν την παράδοση εμφανίσεων επιφανών μελών της Μικτής Βρετανίας. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό κάποιοι από το ορίτζιναλ καστ να επιστρέψουν και ένας από τους καλύτερους μόλις προσφέρθηκε.

Ο Γκάρι Όλντμαν, που βρέθηκε στα ΕΜΜΥ ως υποψήφιος για το (εξαιρετικό, να το δείτε χτες) «Slow Horses», ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στο σύμπαν του Χάρι Πότερ. «Βεβαίως. Λατρεύω τον χαρακτήρα του Σείριου, αλλά δεν έμεινε πολύ στις ταινίες. Εμφανίστηκε για λίγο και μετά πήγε στα θυμαράκια. Πιστεύω θα προσλάβουν καινούργιους ηθοποιούς για τις ανάγκες της σειράς, αλλά ποιος ξέρει. Θα μπορούσα να κάνω τον Ντάμπλντορ. Έτσι το κοινό θα με έβλεπε να πεθαίνω για δεύτερη φορά στις ταινίες Χάρι Πότερ», είπε χαμογελώντας ο αγαπημένος ηθοποιός.

Όπως λένε και στο χωριό μου, make it happen.

Oι αίθουσες δεν είναι το κατάλληλο μέρος για ταινίες 200 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με τον CEO του NetflixΤρέιλερ «Mickey 17»: Ο Μπονγκ Τζουν Χο σκοτώνει (ξανά και ξανά) τον Ρόμπερτ Πάτινσον