Τρέιλερ: Ο Πάντινγκτον ετοιμάζει βαλίτσες για μία νέα περιπέτεια στο Περού

Ο γλυκύτερος αρκούδος του κόσμου επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για να καταναλώσει ακόμα περισσότερα σάντουιτς με μαρμελάδα και να μας διδάξει τη χαμένη τέχνη της καλοσύνης.

Από τον Γιάννη Βασιλείου
Τρέιλερ: Ο Πάντινγκτον ετοιμάζει βαλίτσες για μία νέα περιπέτεια στο Περού

Ο Πολ Κινγκ πήρε τον δημοφιλή στη Μεγάλη Βρετανία Πάντινγκτον και όχι απλά έκανε μια ταινία πολύ καλύτερη από όσο θα πίστευες, άλλα παρέδωσε ένα υπόδειγμα καλαίσθητης οικογενειακής διασκέδασης, γεμάτο ευρήματα, όπου ο αξιαγάπητος αρκούδος έρχεται για να υπενθυμίσει τις αξίες της ευγένειας και της καλοσύνης σε ένα Λονδίνο που μοιάζει να τις έχει ξεχάσει. Η συνέχεια της ταινίας ήταν ακόμα καλύτερη, έκλεινε και με ένα νούμερο αλά Μπάσμπι Μπέρκλεϊ, φημισμένα εκτόπισε και τον «Πολίτη Κέιν» από την θέση της καλύτερης ταινίας όλων των εποχών στο Rotten Tomatoes.

Δυστυχώς, η τρίτη ταινία Πάντινγκτον δεν έχει τον Πολ Κινγκ στο τιμόνι, καθώς ήταν απασχολημένος με το «Wonka», το πρίκουελ στη δημιουργία του Ρόαλντ Νταλ με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ. Τη θέση του ανέλαβε ο πρωτοεμφανιζόμενος Ντούγκαλ Γουίλσον, ο οποίος, μετά από μια επιτυχημένη πορεία στη διαφήμιση, κάνει τη μετάβαση στο σινεμά. Μην ανησυχείτε πάντως, καθώς ο Πολ Κινγκ παραμένει στη θέση του παραγωγού και διάλεξε προσωπικά τον Γουίλσον. «Κάποτε η θεία Λούσι μας παρακάλεσε να φροντίσουμε αυτό το νεαρό αρκουδάκι. Με τον Ντούγκαλ βρίσκεται σε καλά χέρια», δήλωσε ο Κινγκ. 

Η ταινία έχει τίτλο «Paddington in Peru» και σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη θα ακολουθεί τον Πάντινγκτον στο Περού, με αφορμή την επίσκεψή του στην αγαπημένη του θεία Λούσι, η οποία τώρα διαμένει στο Σπίτι για Συνταξιούχες Αρκούδες. 

Με δεδομένο το γούστο της παραγωγής στην εκλεκτή διανομή (απολαυστικοί Νικόλ Κίντμαν, Χιου Γκραντ στους ρόλους των κακών), το τρίτο μέρος έχει την Ολίβια Κόλμαν, τον Αντόνιο Μπαντέρας και την Ρέιτσελ Ζέγκλερ στην παρέα. Εξαιρετικά!

Η ταινία αναμένεται τον Ιανουάριο του 2025. Μπορούμε στο μεταξύ να πνίξουμε τον καημό μας με ένα σάντουιτς με μαρμελάδα.

«Bitter Christmas»: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ ραφινάρει ήδη το επόμενό του σενάριοΗ Έμα Τόμσον προστάτευσε την Κέιτ Γουίνσλετ μετά την επιτυχία του «Τιτανικού»